ma, pun pogodak

Ako tražite SAVRŠENU novogodišnju HALJINU - ZASTANITE: Anđelka Prpić ima onu koja KRIJE VIŠAK i savršena je za ludu noć

0

Ovaj kroj haljine je takav da u njoj svaka žena izgleda savršeno 

SAVRŠENA HALJINA ANĐELKE PRIPIĆ
SAVRŠENA HALJINA ANĐELKE PRIPIĆ foto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Anđelka Prpić često je u centru pažnje medija zbog svojih uloga, ali i interesantnog privatnog života. Nedavno se ostvarila u ulozi majke, a mediji su često pisali o tome koliko joj mačinstvo prija.

 

Samo nekoliko nedelja nakon porođaja imali smo priliku da je vidimo kako uživa u čaši vina i razgovoru sa drugaricama, a potom nas je obradovala savršenim fotografijama koje otkrivaju detalje iz njenog života.

 

Po prirodi veseljak, Anđelka se ne trudi da sakrije svoje dobro raspoloženje, a nedavno je podelila na svom profilu fotografiju sa jednog venčanja na kojem je bila u društvu voditeljke Marije Kilibarde

 

 

Osim dobrog raspoloženja svi su primetili da je Anđelka imala prelepu haljinu krem boje sa dugim puf rukavima i srcolikom izrezom koji je istakao njen vrat i grudi i stavio seksepil u prvi plan.

 

Haljina je veoma interesantnog kroja, istovremenom modernog i klasičnog, a porub koji ide preko stamaka prikriva nedostatke i višak baš u ovom predelu što je čini savršenom ukoliko želite da donekle kamuflirate nepravilnosti na svom telu

 

 

Dužina do kolena ističe noge, a uz adekvatnu obuću, najbolje cipele na visoku štiklu ova haljina je ostvarenje svih ženskih snova. Štikle će izdužiti figuru, haljina sakriti nedostatke i šta nam više treba... 

 

Ova haljina je istovremeno jednostavna, a ipak efektna, pa se može nositi u gotovo svim prilikama. Anđelka je svoj stajling dopunila elegantnim visećim minđušama i diskretnim lančićem s malim priveskom zelene boje i time je postigla wow efekat. 

 

Ako volite eleganciju i prefinjenost ovo je kombinacija u kojoj ćete biti primećeni ma gde da se pojavite.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Savršena haljina Viktorije Bekam 

 

makonda-tracker