damski

Šik ROLKA & kaput u stilu Bake Mraz: Ovo otmeno modno izdanje Anđelke Stević Žugić je najlepša inspiracija za decembar

1

Elegantan, sveden, damski stil u danima praznika najlakše se postiže ovom kombinacijom boja, zar ne?

Anđelka Stević Žugić na promociji romana 'Jedini izlaz'
Anđelka Stević Žugić na promociji romana "Jedini izlaz"foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Glumica Anđelka Stević Žugić ostavlja iza sebe prelepu godinu na privatnom planu – donela je na svet svoje drugo dete, devojčicu po imenu Čarna, rekla je "da" svom životnom saputniku Marku Žugiću, a izgleda zadovoljnije i ispunjenije nego ikad.


Jedna od omiljenih domaćih glumica, poznata po širokom osmehu, jednostavno sija proteklih meseci, a u svakoj prilici oduševljava svojim stilom.


Anđelka je uvek veoma elegantna i nepogrešivo bira komade prikladne situaciji, pa je za uživanje u jednom prazničnom događaju u Beogradu na vodi odabrala modno izdanje u duhu Božića i Nove godine.

Glumica je, naime, pozirala u crveno-belom stajlingu, u stilu Deda Mraza, što je spoj kom teško da možemo da odolimo u decembru, ali bi ovako trendi kombinacija izgledala fenomenalno bilo kada u hladnim danima.

 


Anđelin izbor bile su duboke bele pantalone širokih nogavica, model u poslovnom stilu koji je apsolutno najpopularniji proteklih sezona, u kombinaciji s efektnom belom rolkom sa širokim okovratnikom.

To je upotpunila crvenim kaputom ravnog kroja, vrlo šik varijantom maksi dužine, a radi se o modelu klasičnog dizajna koji nema rok trajanja.

 

Crveni kaput – trend u pretprazničnoj sezoni

 

Najjednostavniji kaput može biti statement komad koji će udahnuti novi život vašem decembarskom stilu, naročito ako ga umešno kombinujete.

 

Crvena boja može biti pomalo riskantna, ali kada je ona u pitanju, najvažnije je držati se jednostavnosti i nositi je ili u monohromatskom crvenom stajlingu ili uz neutralne boje.

 

U nastavku vam predlažemo nekoliko takvih kombinacija.

 

Crveni kaput + crno od glave do pete

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary (@mysterious_mary)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hege Blacker (@hegeblacker)

 

Crveni kaput + animal dezen

Crveni kaput + crvena odeća

 

 

BONUS VIDEO

Anđelka Stević Žugić u emisiji Realna priča

 

makonda-tracker