(FOTO)

Toplo, praktično , a tako TRENDI! Zimski stajling Anđelke Stević Žugić kakav vredi prekopirati već danas

0

Glumica Anđelka Stević Žugić pojavila se u toploj i modernoj odevnoj kombinaciji u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

Anđelka Stević Žugić nasmejana u Jugoslovenskom dramskom pozorištu
Anđelka Stević Žugić nasmejana u Jugoslovenskom dramskom pozorištufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna glumica Anđelka Stević Žugić, nakon kratkog porodiljskog odsustva, vratila se poslu. Nju nismo imali mnogo prilike da vidimo otkako je postala mama malene Čarne i venčala se sa partnerom Markom Žugićem, ali kada god se pojavi, sigurno je da će nam održati svojevrsnu modnu lekciju.

 

Prethodno je fotografisana na premijeri filma "Heroji Halijarda" pre skoro dva meseca, a danas se pojavila u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, na jednom događaju koji je okupio vrsne umetnike iz ove branše.

 

U pitanju je dodela nagrade "Dobričin prsten", koju je osvojio glumac Boris Isaković, a među kolegama koje su se pojavile na dodeli bila je uvek fantastično stilizovana Anđelka.

Lepa glumica ponela je odličan spoj sive i crne boje, neutralnih nijansi koje zajedno čine nepobedivu kombinaciju. Novopečena mama (po drugi put) birala je autfit koji je u isto vreme i topao i udoban, a opet urban.

 

Anđelka je ponela dugačku maksi-haljinu, crne boje i potpuno zatvorenu, praktičan komad koji daje i dašak elegancije, a dovoljno je komforan da može da ga nosi gotovo svako. Uz nju je iskombinovala kombat čizme, proveren model kome se žene vraćaju svake zimske sezone, posebno one koje vole street style i potrebna im je trendi alternativa kada ne žele da nose visoke potpetice.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Crnu boju "razbila" je sivom, pa je preko haljine ponela sivu bundicu, a uz nju je uklopila i sivu torbu. Za frizuru je birala lagane holivudske lokne i najlepši aksesoar je takođe tu: osmeh!

 

Bonus video

Petar Božović uručio Borisu Isakoviću nagradu Dobričin prsten

 

makonda-tracker