hipnotiše

Damski & savršeno za jesen! Zbog ove haljine Anđelke Stević Žugić bi Kejt Midlton uzdahnula (ali ne bi smela da je nosi)

0

Uvek besprekorno doterana glumica pojavila se na jednom događaju u jednom od svojih najlepših modnih izdanja do sad

Anđelka Stević Žugić spada u najbolje odevene dame naše javne scene
Anđelka Stević Žugić spada u najbolje odevene dame naše javne scenefoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Popularna glumica Anđelka Stević Žugić vratila se poslu nakon kratkog porodiljskog odsustva i pokazala da sija otkako se ponovo našla u ulozi mame.


Zvezda nekih od najpopularnijih domaćih serija oduševljava nas u svakoj prilici, a juče je podelila fotografije kojima je podsetila zašto spada u najbolje odevene dame naše javne scene.


Uvek savršeno doterana, Anđelka je pojavila u mini-haljini brenda Pinko, vrlo trendi stajlingu koji krase krupne bele tufne na crnoj pozadini, čime je postignut kontrast.

 


Ova upečatljiva haljinica ima i vrlo elegantan puf-rukav i odiše elegancijom na zabavan i nehajan način, a glumica ju je kombinovala s crnim visokim čizmama Isabel Marant i predstavila veoma trendi jesenji izgled.


Asimetričan, hipnotišući i tako efektan, ovakav model je sjajan način da privučete pažnju bez mnogo truda i uvek vredi imati sličan komad u ormanu!

 

Anđelka Stević Žugić u tufnastoj haljini i visokim čizmama
Anđelka Stević Žugić u tufnastoj haljini i visokim čizmamafoto: Instagram / andjelkap

Tufnice spadaju u dezene koji nemaju rok trajanja i uvek su aktuelni, a oni pružaju sjajnu mešavinu opuštenog i otmenog stila, pa su čest izbor princeze od Velsa Kejt Midlton. Suprugu princa Vilijama videli smo u haljinama s tufnicama desetinama puta, ali kako je njoj zabranjeno da nosi odeću golih ramena i mini dužine – o haljinama poput one koju nosi Anđelka može da mašta.

 

1 / 5 Foto: EPA / JONATHAN BRADY / POOL

 

BONUS VIDEO

Anđelka Stević Žugić u emisiji Realna priča

 

makonda-tracker