otvoreno

"Snimala sam trudna i bila sam bolesna": Anđelka Prpić iskreno o privatnom životu, ćerki, suprugu, drugaricama

0

Glumica retko priča o privatnom životu, a sada je napravila izuzetak 

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Poznata glumica Anđelka Stević Žugić, nekadašnje Prpić, jedna je od onih glumica koja retko kada u javnosti otkriva detalje iz privatnog života.

 

Ona je u proteklih nekoliko godina bila u centru pažnje medija, kako zbog ogromnog glumačkog uspeha tako i zbog razvoda od bivšeg supruga i nove veze sa Markom Žugićem s kojim je dobila drugo dete i ušla u drugi brak.

 

Anđelka je po prirodi otvorena osoba, pa je nedavno odlučila da otkrije neke nepoznate detalje iz svog života.

 

 

Tom prilikom ona je govorila je o ćerkici, koju je rodila u maju ove godine, a otkrila je da je tokom drugog stanja radila prehlađena.

 

- Beba za divno čudo spava. Sve je nekako leglo lepo, k'o gu*a na nošu! (smeh) Za ime Čarna sam prvi put čula kroz seriju u kojoj sam igrala "Žene sa Dedinja", zapamtila sam kako je to zanimljivo ime. Saznali smo da je dete devojčica, pa smo išli po spisku, imali smo nekoliko opcija... Čarna je baš lepo ime. Htela sam ime koje nije često - kazala je Anđelka Prpić.

 

Anđelka se nedavno udala za Marka Žugića
Anđelka se nedavno udala za Marka Žugićafoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Dane provodimo baš lepo, nije ništa neobično, kao što sve bebe provode vreme sa roditeljima. Pelene, mleko, kupaj, maži, mazi se, gnjavi, i tako... Imamo novu omiljenu pesmu "Cojle, Manojle". Ima je, jedro je dete - dodala je Anđelka, pa otkrila da je u drugom stanju i te kako radila, i to bolesna.

 

- Bila sam trudna u seriji! Snimala sam trudna, još na minusu u Beogradu... Trudna i prehlađena! - navela je glumica.

 

Bonus video:

 

Radoš Bajić posle premijere filma 

 

 

makonda-tracker