zna kako ostaviti utisak

Omiljene farmerke Amal Kluni & SAKO ZA SVE PRILIKE: Stajling Anđelke Stević Žugić koji možete kopirati uvek i svugde

0

Popularna glumica uvek je doterana u skladu s prilikom, a juče se u Beogradu pojavila u praktičnom, trendi i upečatljivom autfitu po ukusu svake žene

Anđelka Stević Žugić na promociji romana 'Jedini izlaz'
Anđelka Stević Žugić na promociji romana "Jedini izlaz"foto: Amir Hamzagic/ATAImages

U jednom poznatom beogradskom restoranu juče je održana promocija romana "Jedini izlaz" Marka Popovića, zasnovanog na istoimenom filmu i seriji.


Glavnu ulogu u ovom ostvarenju igrala je glumica Anđelka Stević Žugić, koja je oduševila publiku u ovom uzbudljivom trileru, a ona je prisustvovala ovom događaju i učestvovala u razgovoru o "Jedinom izlazu".


Šarmantna Anđelka, koja je nedavno donela na svet drugo dete, izgledala je uobičajeno zanosno, a za ovu priliku je odabrala ležernu eleganciju i stil koji je vrlo praktičan za prelaznu sezonu.

 

1 / 6 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages


Glumica je ponela strukirani Dior sako, pouzdani komad koji možemo nositi cele godine, a tokom jeseni je apsolutni must have, i to u kombinaciji s topom iste nijanse. Anđelka je uz to kombinovala pantalone od svetlog džinsa, model koji je proteklih sezona ultrapopularan, a slavne dame poput Amal Kluni i Sindi Kraford biraju samo takve farmerke kada žele da ostave utisak.

 

Anđelka Stević Žugić na promociji romana 'Jedini izlaz'
Anđelka Stević Žugić na promociji romana "Jedini izlaz"foto: Amir Hamzagic/ATAImages

U pitanju su teksas pantalone boot cut kroja, koje prate liniju tela i pri kraju nogavica se šire u blago zvono, a obožavane su jer su oblikuju figuru, lako se uklapaju u svaki stil i veoma su udobne.

 

BONUS VIDEO

Anđelka Stević Žugić u emisiji Realna priča

 

makonda-tracker