pažnja, pažnja

Ovo baš ne liči na njih: Kejt i Vilijam otkrili PIKANTERIJE iz privatnog života - zbog jedne se budući kralj ZACRVENEO

0

Kejt se na njegovo priznanje samo slatko nasmejala

Reakcija Kejt na priznanje Vilijama je bila neočekivana
Reakcija Kejt na priznanje Vilijama je bila neočekivana foto: Richard Pohle-The Times/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princ Vilijam i princeza Kejt Midlton gostovali su u jednoj emisiji, a povod je bio obeležavanje Svetskog dana mentalnog zdravlja. U ovom opuštenom gostovanju, njih dvoje smo imali prilike da vidimo i čujemo u nešto drugačijem izdanju, od onog na šta smo navikli.

 

Kako su strani mediji preneli, bilo je reči o njihovom privatnom životu, a čini se da se Kejt malo više opustila nego što bismo to od nje očekivali. Bilo je reči, između ostalog, i o upotrebi emotikona, na osnovu kojeg je javnost saznala mnogo toga o ovom poznatom paru

 

 

Tokom intervjua sa voditeljima emisije Radija 1 Džordan Nort i Vik Houp za njihovu emisiju Going Home, kraljevskom paru je postavljeno nekoliko pitanja.

 

Princa Vilijiama su pitali koje emotikonbe najčešće koriste i dobili su neočekivan odgovor - patlidžan. Nakon toga, princ je dodao:


- Rečeno mi je da ne kažem patlidžan pa moram da izaberem nešto drugo. Bio bi to patlidžan, ali ja sada kažem – jer moram da budem zreo – to je onaj gde oči idu gore-dole, a usta izlaze. Šta je to? Onaj pomalo ludi.

 

Kejt je potom podelila za koje emotikone se odlučila i dala slušaocima mali uvid u to kada ih koristi.

 

- Moje će verovatno biti srce sa emodžijima koji plaču. Histerično smejanje kada stvari pođu naopako - priznala je Kejt.

 

Kejt i Vilijam otkrili pikanterije iz privatnog života
Kejt i Vilijam otkrili pikanterije iz privatnog životafoto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Oba voditelja bila su oduševljena Vilijamovim početnim odgovorom da koristi emotikon patlidžana.

 

- Rekao je emotikon patlidžana, ovo je sjajno! - rekao je Nort, a Hope je dodala:

 

- On zna. On ima prljav um.

 

Par je učestvovao u ćaskanju u utorak tokom foruma u ​​Birmingemu povodom obeležavanja Svetskog dana mentalnog zdravlja. Tada je princ dao i neke savete za mentalno blagostanje.

 

- Nasmejati se. Humor je za mene velika stvar - volim da se smejem. Morate ponekad da više pažnje posvetite lepim stvarima da biste se osećali dobro - rekao je Vilijam. 

 

Čini se da su ima malo popustile kočnice, pa su otkrili više nego što su planirali
Čini se da su ima malo popustile kočnice, pa su otkrili više nego što su planirali foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

 

Tokom kratkog ćaskanja sa voditeljima Radija 1, par se takođe šalio o tome šta će večerati kada se vrate u Vindzor te noći:

 

- Najverovatnije kari. Ne mogu da jedem previše začinjenu hranu, jer počnem da se znojim, a to ni malo nije privlačno - priznao je Vilijam.

 

Kejt je priznala da voli kari i da ga u jelo dodaje na kraju, a Vilijam je bio iskren:

 

- Molim te budi nežna s začinom, nije lep prizor kad se sav preznojim - uz osmeh je rekao Vilijam.

 

Bonus video:

 

Kako je Kejt izgledala u mladosti?

 

 

makonda-tracker