sa merom i ukusom

Kako da izgledate kao dama, ali ne dosadno? Kejt Midlton u izdanju koje je istovremeno GLAMUROZNO, a trendi

0

Drugo ime za Kejt Midlton je boginja prefinjenosti i stila 

Megan Markl u polka haljinama
Megan Markl u polka haljinama foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, obožava da tokom leta nosi haljine i druge komade s dezenom tačkica. Od Vimbldona do Askota, Ketrin je često znala da sve oduševi tačkama, pa su one postale njen zaštitni znak. 

 

Uvek elegantne, one dodaju dašak mekoće svakoj odevnoj kombinaciji i nikada ne izlaze iz mode.

 

Polka haljina sa tufnama iz godine u godinu odoleva svim izazovima, pa ne čudi što su postale omiljeni odevni komad mnogih žena.  Ovaj modni stil je prvobitno nazvan po češkom seljačkom plesu iz 1800-ih godina.

 

 

On čini okosnicu Kejtine garderobe, posebno tokom leta kada ređe mantile i kapute koji su njen često omiljeni izbor. 

 

Tokom godina Kejt je menjala tačkice, od velikih 2013. do sitnih u kojima se pojavljivala pretnodnih nekoliko godina. Neke od njenih omiljenih haljina sa tačkicama dizajnirala je jedna od njenih omiljenih kreatorki, Alesandra Rič. 

 

Brend sa sedištem u Londonu osnovan je 2010. godine, a Rič se bavila ljubaznim damskim koji je na granici konzervativnog i glamuroznog.

 

Omiljeni u društvu, među obožavateljima ovo brenda su Sijena Miler, Samanta Kameron i njena sestra Pipa. Poveravajući dizajnerki svoj izgled u mnogim važnim društvenim prilikama, Kejtin izgled se menjao, tačkice su se smanjile, dekoltei su se podigli, stvarajući uredniju siluetu.

 

1 / 5 Foto: EPA/Jonathan Brady / POOL

 

Dizajnerski komadi Alesandre Rič su raznoliki, ali oni koji se vide na princezi od Velsa su često skromni, poput midi haljina sa visokim izrezom ili komada inspirisanim pedesetim godinama sa detaljima od pepluma i puf rukavima.

 

Šarena haljina  je uvek dobar potez, što je Kejt mnogo puta i dokazala. Krupne "grudve" na haljinama su zamenile sitne tačkice i pokazale da su savršen izbor za sve prilike i da uz neki sićušni dodatak mogu da doprinesu savršenom izgledu. 

 

 

makonda-tracker