inspiracija

Mini-suknja tako izgleda najlepše: Božanstven zimski stajling Vaje Dujović kakav će večno ostati trendi

0

Glumica Vaja Dujović neguje klasični stil, a sada nam je predstavila autfit koji vam može poslužiti kao modna inspiracija svake zimske sezone

Vaja Dujović jedna je od omiljenih glumica njene generacije, a gledali smo je u nekim od najuspešnijih projekata proteklih godina
Vaja Dujović jedna je od omiljenih glumica njene generacije, a gledali smo je u nekim od najuspešnijih projekata proteklih godinafoto: Antonio Ahel/ATAImages

U Jugoslovenskom dramskom pozorištu juče je održana premijera predstave "Limeni doboš", po motivima istoimenog romana Gintera Grasa, u režiji Vasila Hristova.


Na sceni je publika imala priliku da vidi Miodraga Dragičevića, Jovanu Belović, Marka Janketića, Joakima Tasića i druge, a i u gledalištu je bilo mnogo njihovih kolega.


Jedna od glumica koje su uživale u premijeri bila je Vaja Dujović, koja je za ovu priliku odabrala jednostavno modno izdanje, koje odiše otmenim zimskim stilom.

Glumica koju smo gledali u serijama "Državni službenik", "Vojna akademija", "Nečista krv" i mnogih drugih pojavila se u kombinaciji mini-suknje i sakoa, proverenom stajlingu za svečanije prilike, posao i kada želite da se doterate bez posebnog povoda u decembru.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Vajin izbor bila je kratka siva suknja ravnog kroja, u koju je uvukla jednostavnu tamnu majicu, a sve je upotpunila blago strukiranim blejzerom crne boje. Glumica se držala pravila da sako u ovakvoj kombinaciji bude dužine slične suknji, zahvaljujući čemu je postigla nonšalantan šik izgled.

 

Modna kombinacija Vaje Dujović na premijeri predstave 'Limeni doboš'
Modna kombinacija Vaje Dujović na premijeri predstave "Limeni doboš"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pouzdane visoke i ravne čizme odličan su način da se upotpuni ovaj spoj, pa je Vaja odabrala efektan model crnih čizama do kolena, a rezultat je večno trendi i elegantno modno izdanje.

 

Mini-suknja & visoke čizme – nenadmašni zimski miks

 

Kombinacija kratke suknje i čizama je vanvremenska, efektna i nezaobilazna svake sezone, a iako su gležnjače sve popularnije – ništa ne ostavlja utisak kao visoke čizme uz mini-suknju.


Stilisti ističu da je uvek bolji izbor suknja ravnog kroja ili potpuno pripijena uz telo, koja može da izgleda fenomenalno bez obzira na to jesu li čizme uiz nogu ili nešto šire.

 

Vaja Dujović na premijeri predstave 'Limeni doboš'
Vaja Dujović na premijeri predstave "Limeni doboš"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Obično se preporučuje da se boja čizama uskladi s gornjim delom odeće ili torbom, dok bi suknja trebalo da bude u drugom tonu.

 

BONUS VIDEO

Moda za jesen/zimu 2023.

 

makonda-tracker