prelepo

Za mladolik izgled bez mnogo truda: Nova frizura Milene Radulović je lekcija o ŠIK STILU za jesen

0

Ako želite da kopirate jesenji stil Milene Radulović, najpre treba da utvrdite imate li odgovarajući oblik lica

Milena Radulović već neko vreme ima paž, a sada je svoj izgled začinila na jednostavan, a fenomenalan način
Milena Radulović već neko vreme ima paž, a sada je svoj izgled začinila na jednostavan, a fenomenalan načinfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Popularna glumica Milena Radulović još pre nekoliko godina odlučila je da skrati kosu na bob frizuru, postigavši vrlo trendi izgled.


Ona je pokazala kako sve možemo oblikovati tako jednostavnu frizuru kao što je paž i nositi je u raznim prilikama. Tako je na brojnim filmskim premijerama birala kosu feniranu ravno, a na Filmskom festivalu u Veneciji videli smo je s holivudskim prelomljenim loknama.


Sada je Milena odlučila da osveti svoj izgled detaljem koji daje potpuno novu dimenziju look-u – ravnim šiškama. Glumica sada ima mahagoni paž iznad vrata feniran ravno, u spoju sa šiškicama i ne pamtimo da je izgledala ovako šik!

 

Pogledajte novu frizuru Milene Radulović.

1 / 5 Foto: mileena_radulovic/Instagram/printscreen


Paž sa (ravnim) šiškama – da ili ne? Zavisi od oblika lica...


Bob frizura bez sumnje spada u vanvremenske hairstyle trendove. Menja se koja je dužina popularna i nose li se šiuške ili ne, ali u svakom slučaju uvek možemo računati da će ona biti moderna.


Paž je frizura praktična za sve prilike, savršene dužine ako želite da podignete kosu u ljupki i kratki rep, a laka za stilizovanje čak i ako niste vični s fenom i presom.


Opcije sa šiškama vrlo su poželjne jer takav stil podmlađuje, čini da kosa deluje bogatije i bujnije i pruža još mogućnosti za poigravanje izgledom. Ipak, ako želite ravne šiške kakve sada ima Milena Radulović, treba da uzmete u obzir svoj oblik lica da biste bili sigurni da je to za vaš dobar izbor.

 

Nova frizura Milene Radulović
Nova frizura Milene Radulovićfoto: mileena_radulovic/Instagram/printscreen

Oblik lica za ravne šiške:

 

  • izduženo
  • ovalno lice
  • okruglo lice
  • srcoliko lice


U suštini, ravne šiške se uglavnom ne preporučuju samo onima koji imaju kockast oblik lica jer se tako postiže vrlo strog i ozbiljan izgled.

 

BONUS VIDEO

Uvijanje kose figarom dok je u repu

 

makonda-tracker