inspiracija

Ne treba mnogo novca da izgledate kao princeza: Dragana Mićalović pronašla je detalj koji zrači ženstvenošću

0

Popularna glumica upotpunila je urbano izdanje za svaki dan vrlo šik detaljem koji pojačava utisak njenog stajlinga

Dragana Mićalović u svakoj prilici ostavlja bez daha izgledom
Dragana Mićalović u svakoj prilici ostavlja bez daha izgledomfoto: G.G./ATAImages

Glumica Dragana Mićalović spada u najbolje odevene devojke naše javne scene, a svoja modna izdanja uvek upotpuni nekim šik detaljem koji ostavlja utisak.


Ponekad je to efektna tašna, nekad kroj odeće ili upečatljiv dezen, a sada je ponela jednostavan aksesoar koji naglašava look na suptilan način.


Ona je na Instagramu podelila fotografije za koje je pozirala u jednom kafiću, a za ovu priliku odabrala je udoban i urban stajling, čija je glavna zvezda klasična kožna jakna crne boje.

Međutim, da ne bude sve već viđeno i svakidašnje, Dragana je "začinila" svoj izgled decentnom crvenom mašnom u kosi, u stilu Diznijevih princeza.

 

Njom je pokupila pramenove s lica i skupila ih malo iznad vrata, čime je postigla šik i romantičan look.

 

Jesu li mašne u kosi moderne 2023/24?


Ako postoji jedan trend u Holivudu koji je bio nedovoljno zapažen proteklih godina, u pitanju su svakako mašnice koje su slavne dame nosile u važnim prilikama kao statement deo svojih kombinacija.

 

Sara Džesika Parker nedavno je na baletu nosila crnu mašnu u kosi
Sara Džesika Parker nedavno je na baletu nosila crnu mašnu u kosifoto: Kristin Callahan / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pored toga što su mašne bile "tačka na i" na crvenom tepihu, videli smo ih i na pistama, na frizurama manekenki na revijama kuća Max Mara, Zimmermann, Dior i drugih.


S obzirom na nedavnu promenu širih modnih trendova, povratak mašne za kosu kao ključnog aksesoara uopšte nije iznenađujući. On se uklapa u estetiku kokete, uz čipku, slip haljine i ultraženstven stil, koji je veoma popularan ove godine, posebno ako uzmete u obzir i barbi groznicu koja je vladala 2023.

 

Bri Larson takođe je nosila mašnu crne boje
Bri Larson takođe je nosila mašnu crne bojefoto: INSTAGRAM / @brycescarlett

Suptilne i nenapadne mašne se, takođe, uklapaju u "tihi luksuz" i "stari novac", trendove koje nam je donela serija "Naslednici", a one su i veoma praktične – izgledaju spektakularno i sa romantičnim haljinama i uz urbani autfit sastavljen od farmerki i kožne jakne.

 

BONUS VIDEO

Maison Margiela mary jane cipele

 

makonda-tracker