uvek elegantna

Kroj koji nije za svakoga: Ova haljina Dragane Mićalović rezervisana je za FATALNE ZAVODNICE (i savršeno joj pristaje)

0

Šarmantna glumica odabrala je šik haljinu pripijenu uz telo koja naglašava figuru u obliku peščanog sata i vrlo je zgodna za kombinovanje

Dragana Mićalović obožava klasične crne haljine, a sada je ponela pomalo neuobičajen model
Dragana Mićalović obožava klasične crne haljine, a sada je ponela pomalo neuobičajen modelfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna glumica Dragana Mićalović, koju trenutno ponajviše gledamo u seriji "Igra sudbine", često je gošća na prestižnim gradskim događajima, pa je tako bila jedna od najzapaženijih na reviji dizajnerke Suzane Perić.


Ona je uživala u predstavljanju nove kolekcije, održane u okviru 22. Serbia Fashion Week-a u kompleksu Novosadskog sajma.


Glumica je, u skladu s prilikom, birala nenametljivu eleganciju, a nezaboravno modno izdanje postigla je uz pomoć istovremeno jednostavne i veoma efektne haljine.

 

Dragana se pojavila u komadu u potpunosti pripijenom uz telo, koji ima rukave 3/4 dužine, suptilnu kragnicu i kopčanje rajsferšlusom sve do sredine butine.

 

Dragana Mićalović na reviji Suzane Perić u Novom Sadu
Dragana Mićalović na reviji Suzane Perić u Novom Sadufoto: Zen/ATAImages

Ova atraktivna haljina naglašava njenu figuru u obliku peščanog sata zahvaljujući strukiranom i uskom kroju, a sve je još atraktivnije zahvaljujući dubokom šlicu i raskopčanom gornjem delu ispod kog se nazire crna čipkasta bluza.

 

Dragana je kombinovala ovaj šik model sa otvorenim papučama sa štiklom i malom crnom tašnom, a ponovo se opredelila za svedenu šminku koja naglašava oči.

 

BONUS VIDEO

Dragana Mićalović na koncertu Milice Pavlović

 

makonda-tracker