zdravlje na prvom mestu

Kako se hrani Dragana Mićalović? Dan uvek započinje uz POSEBAN NAPITAK, a ne krije bez čega ne može da zamisli obrok

1

Glumica je otkrila da se borila s manjkom kilograma, a taj problem je rešila zdravom ishranom

Dragana Mićalović je raznovrsnom i izbalansiranom ishranom i treninzima dovela organizam u odlično stanje
Dragana Mićalović je raznovrsnom i izbalansiranom ishranom i treninzima dovela organizam u odlično stanjefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Dragana Mićalović jedna od najpopularnijih devojaka na našoj javnoj sceni, a važi i za jednu od najlepših mladih dama na ovim prostorima.


Svojim talentom, lepotom i manirima stekla je hiljade fanova širom Srbije i regiona, a jedna od zvezda serije "Igra sudbine" održava zdravlje i izgled mudrim izborima u ishrani.


Kako je Dragana ispričala jednom prilikom, dan obično počinje na isti način – zdravim napitkom, iako po različitim receptima.

 

Svakog jutra praktikujem različite detoks napitke – kaže Dragana Mićalović. – Nekada je to mlaka voda sa isceđenim limunom, sok od aronije bez šećera, čaj od koprive, zeleni čaj i vrlo često pijem ceđeni celer.

 


Kako je ona istakla, pre nekoliko godina, poverila je svoje zdravlje i telo jednonj poznatoj nutricionistkinji, pa živi u skladu s njenim savetima i hrani se po njenoj recepturi.


Glumica nije imala problem s viškom kilograma, rekla je tada, već s manjkom.

 

Zbog toga se često osećala slabom, pa se okrenula pravilnoj ishrani i treninzima s težinama koje je njen trener Filip osmislio za nju i uskoro je videla sjajne rezultate.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Iako sve to zvuči složeno, zapravo je vrlo jednostavno – tajna je u raznovrsnoj i izbalansiraju ishrani, a jela u kojima Dragana uživa su zastupljena u našoj kuhinji. Štaviše, njeno omiljeno jelo često je na našim porodičnim trpezama.


Kuvani kupus, tačka. I ptice na grani znaju da obožavam kupus, tako da ću mu ostati dosledna. Pored toga, obožavam ribu i, naravno, uz svaki obrok neizostavna salata – istakla je glumica za SD.

 

 

BONUS VIDEO

Dragana Mićalović na koncertu Milice Pavlović

 

makonda-tracker