top 10 lista

Na listi nema kraljice STREET STYLE mode: Ko je najbolje obučena žena na svetu 2023?

0

Kako se bliži kraj godine, tako se polako prave razne liste najuspešnijih i najboljih u raznim "disciplinama", pa je tako i sa modom. No, među 10 ikona stila za 2023. nema jedne dame koju su svi očekivali. 

Na listi najbolje ubučenih dama za 2023. godinu se nalaze i Kejt Midlton i Megan Markl, ali nijedna od njih dve nije na prvom mestu
Na listi najbolje ubučenih dama za 2023. godinu se nalaze i Kejt Midlton i Megan Markl, ali nijedna od njih dve nije na prvom mestu foto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

Ova lista  10 najbolje obučenih dama za 2023. godinu pravljena je po tome koliko su puta njihovi sajlinzi pretraženi na Guglu. 

 

Na vrhu liste je možda osoba koja je tu i očekivana, a slično se može reći i za druge poznate dame koje su punile stupce modne štampe tokom ove godine. A mnogi su iznenađeni što na listi nema Hejli Biber, koja važi za trendseterku, naročito kada je u pitanju ulična moda.

 

Na 10. mestu je Sofija Riči, na devetom je Bili Ajliš, na osmom je Bijonse, dok je sedma Arijana Grande. Evo kako izgleda i ostatak liste. 

 

6. Megan Markl

Megan više nema obavezu da bude redovna na kraljevskim dešavanjima, ali zato jeste na svim modnim listama. Njen stil se opisuje kao spoj ležernosti i elegancije, kao i tihog luksuza i klasike. 

 

5. Lejdi Gaga

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Lejdi Gaga je doktorirala privlačenje pažnje, što redovno radi svojim nesvakidašnjim i veoma hrabrim stajlinzima. Viđali smo je u veoma otmenim kombinacijama, nekim malo ekscentričnim, ali i u običnim farmerkama i majici. Jedno sa njom je sigurno - nikad nije monotona. 

 

4. Selena Gomez

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Selena Gomez se opsiuje kao boginja jednostavnosti i minimalizma. No, nekad i oni voli da eksperimentiše sa heklanim komadima, jarkim bojama i animal printovima. 

Kejt Midlton zauzima 3. mesto na listi najbolje obučenih žena 2023. godine
Kejt Midlton zauzima 3. mesto na listi najbolje obučenih žena 2023. godine foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

3. Kejt Midlton 

 

Bez ikakve dileme Kejt je jedna od modnih ikona današnjice. Ona je imala neverovatnih 274.000 pretraživanja na Guglu, što je čini najpopularnijom među aristokratama. 

 

Ako pogledamo njene autfte, jasno je da tu svaka dama može naći nešto što će joj se svideti. 

 

Veoma je raznorvsna, te je možemo videti u jedinstvenim dizajnerskim kreacijama, ali i u "high street" brendovima, farmerkama... No, možda najbolji savet koji možete uzeti od nje je da birate monohromatske autfite. 

 

2. Kendal Džener

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Sa negde oko 317 000 pretraživanja stajlinga na Guglu Kendal je na drugom mestu ove liste.

 

Nju najčešće viđamo u street style kombinacijama, dok za svečane prilike bira elegantne i otmene kombinacije. I da, ona često bira neutralne boje. Eto i jednog saveta od nje.  

 

1. Tejlor Svift

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Pevačica Tejlor Svift koja je ove godine bila na Eras turneji oborila je niz rekorda, te i ne čudi što je prva na listi.  Celokupna svetska modna štampa pisala je o njenim fabuloznim stajlinzima sa turneje.

 

Međutim, ona je mnogo uticajnija kada su u pitanju street style autfiti inspirisani vintidž momentima. Ona jednostavno ne može da pogreši kada je stajling u pitanju. I da,svi su oduševljeni njenim visokim čizmama.

 

Bonus video

 




 

makonda-tracker