nežno i elegantno

Za nju je promenio svoje remek-delo i nastala je MAGIJA! Kraljica Ranija u glamuroznoj haljini koja se gleda bez daha

0

Jordanska kraljica u nežno plavoj haljini koja unosi dašak gracioznosti.

Kraljica Ranija od Jordana u plavoj haljini sa biserima.
Kraljica Ranija od Jordana u plavoj haljini sa biserima.foto: EPA/JUSTIN LANE

Kraljica Ranija od Jordana je jedna od najstilizovanijih dama iz kraljevskih porodica širom sveta, a njene odevne kombinacije uvek izazivaju divljenje.

 

Njen stil bi se mogao opisati kao nežan, ženstven i pre svega sofisticiran. Jordanska kraljica je uvek odmerena kada je moda u pitanju, a o njenim modnim izborima se priča danima.

 

Ona je u ponedeljak posetila manifestaciju Hope Gala u Amanu koju je organizovalo Udruženje kralja Huseina za borbu protiv raka i svojim pojavljivanjem apsolutno oduševila.

 

Kraljica Ranija je za ovu priliku odabrala zadivljijuju plavu haljinu Elie Saab, istog dizajnera koji je nedavno kreirao i venčanicu njene snaje.

U pitanju je maksi haljina iz kolekcije za proleće/leto 2023. godine koja je cela bila prekrivena izvezenim šaramaa, a koja je uklopljena sa steznikom sa lebdećom suknjom koja stvara laskavu i ženstvenu siluetu.

Celu haljinu su ispunjavali biseri, koji su potpis libanskog dizajnera.

 

Interesantno je da je originalna haljina bila drugačija i da je u gornjem delu imala top sa srcolikim izrezom, a oko vrata je stilizovana satenskom plavom trakom.  

Međutim, kraljica Ranija ju je prilagodila u želji da je učini skromnijom te je imala dodatak plavog prozirnog materijala od poprsja do dekoltea.

 

Takođe, imala je elegantne drapirane rukave srednje dužine koji su pokrivali njene nadlaktice, u istom plavom vezu kao i haljina.

Biserni detalji preko novonastalog dekoltea su dodali dašak glamuroznosti.

 

Ranija je izdanje zaokružila plavom clutch torbicom od satena Jennifer Chamandi i sandalama sa visokim potpeticama.

 

Što se tiče aksesoara, Ranija se odlučila za upečatljivu dijamantsku narukvicu, prstenje i efektne minđuše, a svoju kosu je stilizovala u opuštenim loknama. 

 

Zemljani tonovi su upotpunili njen mejkap, te je braon senkama uz dodatak crne olovke naglasila oči, a na usnama je imala ruž u boji kože.

 

U galeriji ispod pogledajte još neka od elegantnih izdanja kraljice Ranije od Jordana.

1 / 6 Foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

makonda-tracker