ko ume – ume!

Kako u (ne)običnom džemperu izgledati kao KRALJICA? Trik Ranije od Jordana koji svaku ženu pretvara u prefinjenu damu

0

Da biste ostavili utisak, nisu vam neophodni luksuzni komadi i elegantne haljine – primenite ovu "caku" jordanske kraljice i samo odaberite džemper idealnog kroja i nijanse

Kraljica Ranija od Jordana, supruga Kralja Abdulaha II, u poseti Severnoj Irskoj
Kraljica Ranija od Jordana, supruga Kralja Abdulaha II, u poseti Severnoj Irskojfoto: Liam McBurney / PA Images / Profimedia

Kraljica Ranija od Jordana prisustvovala je u Belfastu samitu One Young World Summit, koji okuplja mlade lidere iz više od 190 država i više od 250 organizacija.


Ona se tom prilikom sastala sa izbeglicama i razgovarala s njima o tome kako su dospeli u Severnu Irsku i kako im ide učenje engleskog jezika, a održala je i govor na otvaranju ovog skupa.


Kako je istakla, velika je privilegija biti u ovom gradu u danima kada se slavi 25. godišnjica Sporazuma iz Belfasta, koji je Severnoj Irskoj dao širu autonomiju, a prisetila se i kako je pokojni kralj Husein, njen svekar, radosno reagovao na ovu vest.

 

Ranija od Jordana izgledala je uobičajeno otmeno i u ovoj prilici, a sada je elegantne košulje-haljine i šik košulje zamenila svakidašnjim komadom i ponovo pokazala koliko je umešno kombinovanje moćno u građenju stajlinga koji ostavlja utisak.

 

1 / 5 Foto: Liam McBurney / PA Images / Profimedia


Izbor supruge aktuelnog jordansko krala Abdulaha bio je spoj džempera i pantalona, a opredelila se za kombinaciju koja se izdvaja i krojem i "sudarom" boja.

 

Džemper potpisuje brend Stella McCartney, a on je izrađen od recikliranog kašmira, uz manji udeo vune. Kropovani model pripijen je u predelu stomaka i struka, dok je ostatak labav i vrlo lagan, a poseban detalj su široki rukavi koji privlače pažnju. Dodajte tome efektnu zelenu nijansu i imate moćan komad za sve prilike!

 


Kraljica Ranija ponela je ovaj džemperak s poslovnim pantalonama širih nogavica i teget boje, a sve je "začinila" navy salonkama modne kuće Jennifer Chamandi, od prevrnute kože.

 

Kraljica Ranija od Jordana na samitu u Belfastu nosila je jednostavnu kombinaciju džempera i poslovnih pantalona
Kraljica Ranija od Jordana na samitu u Belfastu nosila je jednostavnu kombinaciju džempera i poslovnih pantalonafoto: Liam McBurney / PA Images / Profimedia

BONUS VIDEO

Fotografije Kejt Midlton iz rane mladosti

 

makonda-tracker