kopirajte je što pre

Ni skupo ni glamurozno, a ULTRATRENDI: Urbani stajling Kejt Midlton – sva inspiracija za svaki dan koja vam treba

0

Jakna koja spaja praktičnost i najnovije trendove nezaobilazna je u jesenjim mesecima, a princeza od Velsa ju je ponela s farmerkama i proverenim čizmama

Kejt Midlton briljira i kada prilika zahteva casual izgled
Kejt Midlton briljira i kada prilika zahteva casual izgledfoto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton posetila je Centar za podršku tatama Dadvengers u Londonu i tom prilikom se družila s brojim porodicama koje su korisnici usluga ove organizacije.


Supruga princa Vilijama provela je dobar deo dana u prirodi i na travnjaku, u igri i šalama s mališanima, a za ovu priliku je odabrala stil koji odstupa od njenog uobičajenog načina odevanja.


Za razliku od salonki, kaput-haljina i fascinatora, Kejt je sada predstavila vrlo ležeran autfit za svaki dan, sličan onome koji nose devojke širom sveta u jesenjoj sezoni.

 

Njen izbor bile su farmerke ravnog kroja brenda MOTHER, komad od tamnog džinsa, koje je kombinovala s Erdem belim džemperom s horizontalnim prugama.

 

Prugasti džemper brenda Erdem bio je izbor Kejt Midlton za ležernu priliku
Prugasti džemper brenda Erdem bio je izbor Kejt Midlton za ležernu prilikufoto: Yui Mok/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ono što posebno izdvaja ovu odevnu kombinaciju je jakna – lagana parka jakna smeđe boje, nastala u kolaboraciji brenda Barbour s trendseterkom Aleksom Čang.

 

Pogledajte fotografije ovog modnog izdanja.

1 / 5 Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

 

Kejtin jednostavan komad s velikim džepovima je veoma praktičan i slične jakne su izuzetno popularne svake jeseni širom sveta jer su zgodne za casul prilike, a princeza od Velsa je svoju kombinovala sa čelsi čizmama kuće Reiss.


Parka jakne vezuju se za ležeran i sportski stil, a uglavnom nas asociraju na boravak u prirodi. Ipak, u pitanju je daleko raznovrsniji komad nego što deluje na prvi pogled jer stalno evoluira i ide u korak s trendovima, pa se prilagođava gradskom životu i sjajno se kombinuje sa svim vrstama jesenje obuće, dok najlepše izgleda sa džinsom.

 

BONUS VIDEO

Princ Filip i princeza Danica u Hramu Svetog Save

 

makonda-tracker