monohromatski stil

Ovo bi odobrila i Viktorija Bekam: Modno izdanje Tamare Vučić za posetu Parizu koje podseća – MANJE JE VIŠE

0

Klasična elegancija u stilu vodećih svetskih trendseterki bila je izbor prve dame Srbije za prvo pojavljivanje u Francuskoj

Tamara Vučić često nosi monohromatske modne kombinacije
Tamara Vučić često nosi monohromatske modne kombinacijefoto: Ukrinform / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prva dama Srbije Tamara Vučić, supruga predsednika Srbije, započela je svoju posetu Parizu, gde će prisustvovati manifestaciji Serbian Fashion Day 2023.


Ona je po dolasku u Francusku obišla palatu Doran, kuću najstarijeg francuskog proizvođača parfema i kozmetike, a za ovu priliku je odabrala vrlo šik modnu kombinaciju.


Kako je ljubiteljka modnog minimalizma i svedenog stila, srpska prva dama odabrala je za ovu priliku belo odelo klasičnog kroja, vrlo ženstven model sastavljen od dubokih pantalona i strukiranog sakoa.

Upotpunila je svoj stajling belom bluzom i otmenim kaputom iste boje, kojim se tek ogrnula, a rezultat je elegantno modno izdanje koje ostavlja utisak jednostavnošću.

Tamara Vučić nosila je, inače, belo odelo i prilikom nedavne posete Muzeju grada Beograda, gde joj je uručeno Priznanje za doprinos očuvanju i razvoju kulture.

 


Belo odelo – komplet koji svaka žena treba da ima


Crna odevna kombinacija od glave do pete je pouzdan izbor, ali potpuno bele modne varijante bez sumnje mogu da stanu rame uz rame s njima po tome koliko su efektne i otmene.

 

Holivudska glumica Eva Longorija često nosi bela odela
Holivudska glumica Eva Longorija često nosi bela odela foto: Daniel Boczarski / Getty images / Profimedia

Svedeno, čisto, veoma šik, jednostavno belo odelo klasičnog kroja uvek je dobar izbor za svečane trenutke, pa ne čudi što se često vraća na pistu u najnovijim kolekcijama vodećih svetskih modnih kuća.

 

Naravno, belo odelo je najzapaženije i na crvenom tepihu, gde ga često biraju trendseterke poput Viktorije Bekam, a princeza Leonor od Španije nedavno ga je nosila na najvažniji dan u životu – polaganje zakletve u Parlamentu.

 

Princeza Leonor nedavno je nosila belo odelo na polaganju zakletve u Parlamentu Španije
Princeza Leonor nedavno je nosila belo odelo na polaganju zakletve u Parlamentu Španijefoto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN / POOL

Belo odelo je sjajno rešenje i kad ga nosite uz belu bluzu i kaput i kada ga "razbijete" nekom upečatljivom nijansom, a najbolje izgleda uz bele ili svetle salonke, dok je za smelije odličan izbor spoj belog odela sa srebrnim "disko" cipelama.


Bela boja savršen je začin ako vam je potreban nešto luksuzniji izgled, a najvažnije je da pronađete veličinu i kroj koji ističu figuru na nenametljiv način.

 

BONUS VIDEO

Bomber jakna, večni jesenji trend

 

makonda-tracker