elegantniji ne postoji

Jednim detaljem učinila ga je još otmenijim: Tamara Vučić u omiljenom kompletu Eve Longorije i Viktorije Bekam

7

Da je manje definitivno više kada je moda u pitanju još jednom nas je podsetila prva dama Tamara Vučić, koja se u Beogradu pojavila u odelu kakvo se smatra vrhuncem elegancije

Tamara Vučić u svakoj prilici oduševljava stilom
Tamara Vučić u svakoj prilici oduševljava stilomfoto: Vladimir Sindeyeve/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon posete Kini sa delegacijom Srbije, supruga predsednika Aleksandra Vučića Tamara Vučić nastavila je sa obavezama u Beogradu, a juče joj je u Muzeju grada Beograda uručeno posebno priznanje.


Osećam veliku zahvalnost i odgovornost povodom Priznanja za doprinos očuvanju i razvoju kulture, koje mi je uručeno u čast obeležavanja 120 godina Muzeja grada – napisala je Tamara Vučić na Instagramu.


Prva dama je na ovoj mreži podelila fotorgafije koje su nastale tom prilikom, a pokazala je da je nosila klasično belo odelo, vrhunac ženske elegancije.

 


Omiljeni komplet najbolje odevenih žena sveta poput Viktorije Bekam, Eve Longorije, Adel i Kim Kardašijan kada prilika zahteva otmenost, pravi je vanvremenski klasik u ženskoj modi i najjednostavniji način da ostavite utisak.


Naša prva dama je otišla korak dalje i, umesto da igra na sigurno i nosi belu boju od glave do pete, "začinila" svoj stil efektnom ljubičastom košuljom, koja je razbila monotoniju i učinila ovaj stajling još dinamičnijim.
 

BONUS VIDEO

Kaubojske čizme su glavni trend ove jeseni

 

makonda-tracker