stajling bez mane

Bojom sandala će očarati zaljubljenice u modu: Midi-haljina Tamare Vučić kojom je Egiptu demonstrirala OTMENOST

2

Prva dama Srbije Tamara Vučić otputovala je u Egipat, a njena najnovija odevna kombinacija je definicija elegantnog.

tamara vučić posetila je egipat
tamara vučić posetila je egipatfoto: Adela Loconte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prva dama Srbije Tamara Vučić boravi u Egiptu, gde prisustvuje 26. Konferenciji Arapsko-afričke investicione i međunarodne saradnje, čija je ovogodišnja predsednica, kako je napisala na svom Instagramu.

 

Nakon što se nedavno u Beogradu susrela sa egipatskim ambasadorom i njegovom suprugom povodom obeležavanja 115 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa između Srbije i Egipta, sada je ona otputovala u ovu afričku zemlju, gde nas predstavlja na najbolji mogući način i pokazuje šta znači dobar ukus kad je reč o modi.

 

Uvek elegantna Tamara oglasila se iz Šarm-el-Šeika, gde je govorila o važnim temama.

 

— Pored teme konferencije o značaju mladih i njihove podrške u ostvarenju ciljeva održivog razvoja, te programa usmerenih ka mladima u Srbiji, govorila sam i o značaju ženskog preduzetništva za rast globalne ekonomije – napisala je prva dama u na Instagramu.

 

 

U ovom popularnom letovalištu na Crvenom moru lepo je vreme, a prva dama ponela je prelepu haljinu midi-dužine. Ona je birala boju koja joj je, čini se, među omiljenima kada su njene odevne kombinacije u pitanju, a reč je o beloj, koja je simbol sofisticiranosti.

 

Bela haljina imala je blagi V-izrez i srebrne ukrase u predelu dekoltea i ivice rukava, koji su doprineli utisku klasične elegancije. Ovakav stajling začinila je roze sandalama, čime je načinjen perfektan kontrast i prava modna poslastica.

 

U galeriji pogledajte neke od Tamarinih izdanja:

 

1 / 8 Foto: Pang Xinglei / Xinhua News / Profimedia

 

Bonus video

Kolekcionar Hasan iz Egipta poseduje predmet Čarlija Čaplina

 

makonda-tracker