hipnotiše

Nenapadno, a ne možete da odvratite pogled: Stajling koji je buduća kraljica Leonor odabrala za najvažniji dan u životu

0

Kralj Felipe VI i kraljica Leticija ne treba da brinu – njihova naslednica opravdava poverenje u svakoj prilici i na svaki način

Princeza Leonor s majkom kraljicom Leticijom na polaganju zakletve u parlamentu
Princeza Leonor s majkom kraljicom Leticijom na polaganju zakletve u parlamentufoto: EPA-EFE/Daniel Gonzalez / POOL

Princeza Leonor od Asturije, naslednica španskog trona, juče je na dan svog 18. rođendana zakletvu na odanost u Parlamentu u Madridu, čime je i zvanično postala buduća kraljica Španije.


Starija ćerka kralja Felipea VI i kraljice Leticije će, zahvaljujući tome, ubuduće u odsustvu njenog oca moći da obavlja dužnost regenta, a biće prva žena na tom položaju u proteklih 150 godina u Španiji.


Leonor je izgledala vrlo samouvereno u mirno, a tek jednom je uhvaćena kako razmenjuje poglede s majkom Leticijom i mlađom sestrom princezom Sofijom, da bi se na kraju ceremonije opustila i izljubila sa svojim najbližima.

 

Iako su princeze Leonor i Sofija obično, premda očigledno uče od nje, uvek u senci svoje majke Leticije kada je reč o modi, ovoga puta ju je buduća kraljica zasenila. Njeno oružje – klasika!

 

Pogledajte modno izdanje princeze Leonor na polaganju zakletve.

1 / 9 Foto: EPA-EFE/Daniel Gonzalez / POOL


Princeza od Asturije odabrala je za ovu priliku jednostavno i veoma otmeno žensko odelo, model kremaste nijanse bele boje koji odiše nenametljivom elegancijom. Gornji deo ovog kompleta čini blago strukirani sako, model širokih i nazubljenih revera koji ima dvoredno kopčanje i kvadratne džepove na preklop. NIje poznato šta je Leonor nosila ispod sakoa, dok su donji deo odela elegantne pantalone ravnog kroja.

 


Princeza je uz sve kombinovala zatvorene sandale brenda Lodi, koje imaju stabilnu blok-štiklu, model nazvan Maleo, za koji je izdvojila 175 evra.


Do sada je Leonor u više prilika pokazala da će opravdati kraljevo poverenje kao njegova naslednica, a kada je reč o modi – ni mama Leticija, jedna od najvolje odevenih žena planete, ne treba da brine.

 

ŠPanska kraljevska porodica u parlamentu, na polaganju zakletve princeze Leonor
ŠPanska kraljevska porodica u parlamentu, na polaganju zakletve princeze Leonorfoto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN / POOL

BONUS VIDEO

Dirljiv gest kraljice Elizabete na sahrani princeze Dajane

 

makonda-tracker