krademo trikove

Koje boje se slažu s MASLINASTOZELENOM? 4 ideje za nezaboravan jesenji stajling koji poručuje da je MODA VAŠ TEREN

0

Devojke koje znaju šta rade kada je moda u pitanju kombinuju maslinastozelenu baš ovako

Maslinastozelena boja je hit baš svake jeseni
Maslinastozelena boja je hit baš svake jesenifoto: EPA/NEIL HALL, DKSStyle/Shutterstock.com

U jesenjoj sezoni se okrećemo zemljanim tonovima, a najpopularnija u jesenjoj paleti boja svakako je maslinastozelena, nijansa koja se može nositi cele godine, ali je u njenoj drugoj polovini najčešći izbor modnih znalaca.


Maslinasta nijansa zelene je ona kojoj se okrećemo kada ne želimo da se držimo proverene crne, ali je jednako neutralna i pogodna za kombinovanje i jednostavno must have u svakom garderoberu.


U pitanju je raznovrsna boja koja obuhvata niz tonova, od kojih svaki ima svoj jedinstveni karakter, a uglavnom se bira klasična maslinastozelena koja se povezuje s vojnim uniformama i savršen je balans zelene i braon.


Međutim, kako je uklopiti u stajling? S kojim bojama je najbolje kombinovati ovu nijansu?

 

  • Tamnoljubičasta + maslinastozelena

 

Tamna nijansa ljubičaste još jedna je vrlo popularna boja za jesen, a ona izgleda fenomenalno s maslinastozelenom ako želite dvobojni stajling koji ostavlja utisak bez previše detalja. Pogledajte samo autfit Kejt Midlton iz 2019. koji je preplavio modne portale!

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

 

  • Maslinastozelena + maslinastozelena + maslinastozelena

 

Kao što smo već pomenuli, ova boja ima mnogo verzija, a sve ih možete spojiti u jedan nezaboravni stil. Umesto već viđenog monohromatskog izgleda, pažljivo birajte različite tonove i postići ćete jednostavan, a ipak zanimljiiv look.

 

  • Roze + maslinastozelena

 

BIlo koji ton ove nijanse da odaberete, on će izgledati fenomenalno u spoju s nežnom, urednom, ženstvenom i romantičnom pink, zar ne? Takp ćete postići manje napadan kontrast od klasične crno-bele opcije, a postoji mnogo načina da ih kombinujete.

 

  • Crna + maslinastozelena

 

Naravno, ako vam nije do eksperimentisanja, crno-maslinastozelena varijanta daje klasični izgled  s kojim nema greške, naročito ako imate maslinasti mantil ili sako i potpuno crn ostatak autfita.

 

BONUS VIDEO

Teddy jakna za jesen 2023

 

makonda-tracker