u bež tonovima

I uz štikle i uz baletanke - izdanje ZA SVE PRILIKE! Udobnu i šik kombinaciju Dubravke Đedović ćete kopirati odmah

0

Ministarka Dubravka Đedović u ležernom izdanju oduševila Beograđane.

Dubravka Đedović u izdanju koje možete da nosite na sto načina i u svim prilikama.
Dubravka Đedović u izdanju koje možete da nosite na sto načina i u svim prilikama.foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović je otkakao je stupila na političku scenu, poznata osim po svom radu i zalaganju i po istančanom osećaju za modu.

 

Ona je jedna od domaćih političarki koja je unela pravo modno osveženje, a u njenom stilu možemo da primetimo da uvek kombinuje klasiku i moderne komade garderobe, kao i da je svaka njena odevna kombinacija bez greške odmerena, ženstvena i šik.

 

Nedavno se pojavila na jednom prestoničkom događaju pojavila u udobnoj kombinaciji koja može da se nosi u svim prilikama.

Gornji deo kombinacija je činila jednostavna bela bluza sa blagim naborima i V izreza, a preko toga je obukla svetlobraon sako sa sitnim kariranim dezenom.

 

Ravan i duži kroj, kao i laneni materijal su mu dali notu opuštenosti i učinili ga komadom za sve prilike i kada želite da budete doterani, ali ne previše.

 

Donji deo kombinacije činila je lepršava midi suknja blagog A kroja. Njena bež nijansa je celoj kombinaciji dodala na nežnosti, a romantičnu notu je dodao i jedan sloj tila.

 

Celu kombinaciju, Dubravka Đedović je zaokružila zlatnim sandalama sa štiklom.

 

Kosu je kao i u većini slučajeva isfenirala ravno, a od nakita je imala decentnu ogrlicu, upečatljivu narukvicu i viseće minđuše.

1 / 6 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

I mejkap je pratio nijansu cele kombinacije pa su dominirali bronzani i tonovi boje breske.

Najnovija odevna kombinacija ministarke Đedović je savršena bilo da želite da odete u popodnevnu šetnju sa prijateljima ili na sastanak sa partnerom.

 

Osim toga, ovu kombinaciju možete da nosite i uz baletanke, sandale ili štikle, pa čak i patike što je pravi pogodak.

 

makonda-tracker