crno-bela magija

Čini da SVE izgleda skuplje & sužava figuru: Stajling Jelene Tomašević koji vredi kopirati cele godine

0

Jelena Tomašević sinoć je u Beogradu na vodi podsetila sve kako izgleda istinska dama

Jelena Tomašević u crno-beloj odevnoj kombinaciji
Jelena Tomašević u crno-beloj odevnoj kombinacijifoto: Antonio Ahel/ATA Images

Popularna pevačica Jelena Tomašević prošle večeri je prisustvovala jednom gradskom događaju koji je zahtevao eleganciju, a ona je ponovo bila na visini modnog zadatka.


Uvek nasmejana i šarmantna muzička zvezda pokazala je kako svedenim modnim izdanjem ostaviti snažan utisak, uz mudro biranje kroja i printa.


Jelena Tomašević stigla je na crveni tepih u vrlo efektnoj košulji na preklop, a njen izbor bio je jednostavan model s kragnicom koji privlači pažnju dezenom. U pitanju je zebrasti print, jedan je najpopularnijih proteklih godina.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Ovaj dezen skreće pažnju pre svega svojim moćnim i jednostavnim crno-belim kontrastom, a dozvoljava kombinovanje s neutralnim tonovima koliko i s nekim efektnijim bojama poput pink, narandžaste, crvene... Uz to, modni znalci često ističu da je zebrasti dezen pouzdan način da učinite da look deluje skuplje i luksuznije, kao i da ostavite da utisak da ste se mnogo više potrudili.


Jelena Tomašević odlučila se za jednostavnost i kombinovala je ovu košulju sa crnom suknjom, i to praktičnim midi modelom visokog struka, kakva je uvek dobar izbor ako želite vizuelno da izdužite figuru.

 

Jelena Tomašević u savršenom izdanju na događaju u Beogradu na vodi
Jelena Tomašević u savršenom izdanju na događaju u Beogradu na vodifoto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica je struk naglasila uz pomoć kaiša krupne šnale, a ponela je i elegantne sandale, dok je kosu podigla u visok rep.

 

 

makonda-tracker