inspiracija za jesen

Za užu figuru i ŽENSTVENOST koja hipnotiše: Ovaj pleteni komplet Kejt Midlton odiše tihim luksuzom i stoji svakoj ženi

1

Nakon što je mesec dana nosila samo odela, princeza od Velsa odabrala je vrlo otmen dvodelni set sastavljen od džempera i suknje, a zahvaljujući kroju i teksturi postigla je da izgleda još vitkije

pleteni komplet kejt midlton potpisuje modna kuća sezane
pleteni komplet kejt midlton potpisuje modna kuća sezanefoto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ako pratite stil princeze od Velsa Kejt Midlton, sigurno ste čuli za "efekat Kejt" – fenomen da se za rasproda sve u čemu je ona viđena. I, znate šta? Ponovo joj je uspelo!


Supruga princa Vilijama u poslednje vreme je viđana isključivo u odelima i blejzerima, pa su mnogi pomislili da ona pravi veliki modni zaokret pripremajući se za predstojeću titulu kraljice-supruge. Ipak, princeza se sada vratila svom uobičajenom stilu, a ponela je stajling koji je čista definicija tihog luksuza.


Kejt je posetila studente Univerziteta "Notingem Trent" u svedenom, a ipak upečatljivom izdanju koje zrači ženstvenošću i otmenošću.

 

Njen trik – luksuzni komplet francuske modne kuće Sézane, koji čine midi-suknja nazvana Noel i džemperak Sami, iste krem nijanse.

 

Pogledajte kako izgleda ovaj spoj.

1 / 5 Foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Kejtin dvodelni set izrađen je od najkvalitetnije merino vune i organskog pamuka, a ima efekat sužavanja figure zahvaljujući ravnom kroju i rebrastoj teksturi, dok je struk suknje elastičan. Kako strani mediji pišu, ovaj džemper je odmah rasprodat, pa je sada dostupan samo u drugim bojama.


Jednostavan, ali vrlo uglađen stajling koji ju je koštao nešto više od 280 evra princeza od Velsa je upotpunila strukturisanom torbicom engleskog brenda Tusting u neutralnoj taupe sivoj boji i salonkama Gianvito Rossi, od prevrnute kože.

 

Princeza od Velsa Kejt Midlton u rebrastom džemperu i suknji francuskog brenda Sezane
Princeza od Velsa Kejt Midlton u rebrastom džemperu i suknji francuskog brenda Sezanefoto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Da sve ostane tako nenapadno, odmereno i sa stilom, Kejt je zaokružila svoje izdranje zlatnim minđušama s biserima koje potpisuje Simone Rocha.

 

BONUS VIDEO

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luija na krunisanju

 

makonda-tracker