zavirite

Sve u žutim i krem tonovima, a tu je i "Bjelino ćoše": Pogledajte kako izgleda dom čuvenog Dragana Bjelogrilića

0

Umetnost je pristutna u svakom kutku, a luster nema ko nije primetio 

Porodični dom Dragana Bjelogrlića u vedrim bojama
Porodični dom Dragana Bjelogrlića u vedrim bojama foto: Nemanja Nikolić

Naš čuveni glumac Dragan Bjelogrlić jedan je od onih glumaca koji svoj privatni život vešto skriva od očiju javnosti. O porodici gotovo nikad ne govori u javnosti, ne fotografiše se i ne kači fotografije na društvene mreže.

 

Upravo to je razlog zbog kojeg se jako malo stvari o njemu zna. Suprugu Maju mu skoro nikad ne viđamo u javnosti, kao ni troje dece, koje sa njom ima. 

 

Ipak, jednom prilikom je napravio izuzetak. Naime, glumca je podeli fotografiju sa kolegama glumcima i tada smo delimično mogli da zavirimo u njegov porodični dom.

 

 

Ono što se na osnovu fotografije moglo videti jeste to da su u dnevnoj sobi zidovi jarko žute boje i da pretenduje nameštaj u krem nijansi. 

 

Ipak, čini se da je jedan detalj bio takav da je jednostavno bilo nemoguće ne primetiti ga.  U pitanju je bio raskošan skupoceni luster, koji je visio sa plafona i koji je davao pečat celoj prostoriji. 

 

 

Takođe, jednom prilikom Bjela je na svom Instagram storiju podelio videu u kojem je pokazao da ima i kako ga je on nazvao "Bjelin kutak" u kojem provodi dosta vremena zbog posla. 

 

Bjelin kutak za rad u njegovom domu
Bjelin kutak za rad u njegovom domu foto: Instagram printscreen/draganbjelogrlicbjela

 

Bjela je veoma tajanstven kada je privatni život u pitanju, a ovo je bila prilika da bar na trenutak vidimo kako naš proslavljeni glumac živi i uživa kada je u svom domu.

 

Bonus video:

 

Kako je Dragan Bjelogrlić govorio o Tomi Zdravkoviću 

 

 

makonda-tracker