monohromatski & šik

Ako ne volite haljine i suknje, ovo će vas ODUŠEVITI: NADMOĆAN stajling Tamare Dragičević za provod s Petrom Benčinom

0

Tamara Dragičević pokazala je kako izgleda njen stil za noćni provod sa Petrom Benčinom.

tamaru dragičević češće viđamo u pantalonama i kompletima nego haljinama, koje uglavnom nosi samo na crvenom tepihu
tamaru dragičević češće viđamo u pantalonama i kompletima nego haljinama, koje uglavnom nosi samo na crvenom tepihufoto: Printscreen/Instagram/ tamaradragicevic

Jedna od najbolje obučenih mladih glumica na srpskoj javnoj sceni svakako je lepa Tamara Dragičević. Od nje smo mogli da naučimo mnogo modnih lekcija, a čini se da ona preferira urban stil i njegova je perfektna predstavnica!

 

Tamaru, deluje, češće viđamo u pantalonama u svim prilikama, od običnih šetnji, pa sve do noćnog provoda, a crveni tepih je mesto gde zablista u glamuroznim kreacijama.

 

Glumica je sada na Instagramu objavila selfi fotografiju sa suprugom, glumcem Petrom Benčinom, i pokazala autfit u boji koja se češće nosi leti nego na jesen, a u svakoj kombinaciji izgleda odlično.

 

Tamara je ponela monohromatski stajling u beloj boji, koji će vam se sigurno dopasti ako ne volite ili su vam dosadiile suknje i haljine.

 

Naime, lepa glumica obukla je belo odelo, koje se sastojalo od dugačkog sakoa i pantalona, a ispod je nosila odevni komad koji je bio glavna zvezda stajlinga jer ga je modno "obogatio". U pitanju je beli prsluk koji se kopča efektnom crnom dugmadi, a identična dugmad nalazi se i na sakou, čime ceo ovaj stajling zapravo predstavlja jedan komplet. 

 

Što se aksesoara tiče, Tamara je ponela narukvice od čelika, a tu je i efektna bela torbica sa biserima, koja je ovom urbanom stajlingu dodala malo nijanse glamura!

 

 

A ovaj par, kao i obično, zajedno je izgledao prelepo!

 

Bonus video

Tamara Dragičević u "Realnoj priči"

 

makonda-tracker