udobnost na prvom mestu

Nosićete ga od oktobra do maja: Jesenji stajling Tamare Dragičević savršen za žene svih godina i konfekcijskih brojeva

0

Kad poželite da se osećate kao da na sebi nemate ništa izaberite ovakav komplet 

Jesenja kombinacija Tamare Dragičević
Jesenja kombinacija Tamare Dragičević foto: tamaradragicevic/Instagram

Glumica Tamara Dragičević postala je modna inspiracija mnogim ženama u našoj zemlji. Osim zbog sjajnih uloga Tamaru smo zavoleli i zbog nejnih jednostavnih, a tako lako uklopljiviih odevnih kombinacija.

 

Nije retkost da ona na svom Instagram profilu podeli fotografije na kojima nosi modele naših domaćih kreatora, ali i one koji su deo svakodnevne mode, bez ikakvog potpisa, a koji su savšen izbor za svaki dan.

 

 

Pamučni kompleti u raznim bojama postali su u proteklih nekoliko godina modni hit koji su žene dočekale sa oduševljenjem. Čini se da im je dosta bilo uskih komada odeće u kojima jedva može da se diše, pa su opuštene pantalone i majce u istoj boji i od istog materijala odmah bile oberučke prihvaćeni.

 

Ovom trendu nije odolela ni Tamara Dragičević koja ovakve komade obožava jer joj daju potpunu slobodu i čine da se u njima oseća fantastično. 

 

 

Jedna takav u sivoj boji Tamara je iskombinovala sa trendi patikama i svim ženama pokazala kako se jednostavnim odabirom komada može postići svršen street style izgled.

 

U zavisnosti od toga kako kombinujete ovakav šorts i majicu, uz neke trendi hulahopke i otkačeni sako ovu kombinaciju možete nositi tokom cele godine. 

 

U kakvim još izdanjima smo lepu Tamaru imali prilike da vidimo pogledajte  u galeriji koja sledi. 

 

1 / 18 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video:

 

Tamara Dragičević o mužu Petru Benčini 

 

makonda-tracker