LAKO SE KOPIRAJU

I u hladnijim danima stilizovana za DESETKU: Top 3 stajlinga Ane Ivanović zbog kojeg ćete obožavati JESEN

0

Ove 3 odevne kombinacije mogu vam poslužiti kao inspiracija u danima koji su pred nama 

3 jesenja stajlinga Ane Ivanović
3 jesenja stajlinga Ane Ivanovićfoto: Instagram / anaivanovic

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović odlučila je da se povuče iz tenisa i posveti se porodici i odgajanju dece. Nedavno je pokreula i svoj brend kozmetike, a niko ne može poreći da ona i tek kako brine o svom izgledu.

 

Iako prirodno lepa, Ana se svakodnevno neguje, trudi se da ide u korak s modnim trendovima i baš zbog toga je postala jedna od onih poznatih ličnosti u kojima žene traže modnu inspiraciju. 

 

Ona često na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima prikazuje sebe u različitim modnim izdanjima, a kako je počela jesenja sezona to je postalo sve učestalije.

 

 

U poslednjih nekoliko dana objavila je čak tri različita stajlinga, a kako nismo mogli da se odlučimo koji je najlepši odlučilismo da vam prikažemo sva tri, a na vama je da izaberete koji od njih biste najradije želeli da iskopirate.

 

Savršeni plavi komplet, sačinjen od pantalona sa ravnim nogavicama bio je jedan od njih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Savršen za one dane kada nam temperature dozvoljavaju da se malo još opustimo u uživamo u kratkim rukavima. Uz njega Ana je uklopila tamnoplave patike i bele čarape i izgledala je savršeno.

 

Drugi njen stajling je bio savršen za neku žurku, proslavu i odisao je elegancijom. Kratka crna majica otkrivala je njen stomak, a zlatna midi suknja dala je dozu elegancije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Preko crne majice Ana je prebacila sako tamnoljubičaste boje, koji je učinio da izgleda odlično. Uz sve to, cipele u drečavoljubičastoj boji bile su - sjajan izbor.

 

Treća, casual odevna kombinacija naše teniserke pobrala je veliki broj lajkova na Instagramu. Ovog puta u pitanju su jarko roze pantalone, takođe kombinovane sa kratkom top majicom koja je otkrivala njen stomak i vitak struk.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Preko nje bivša teniserka je ponela bluzu na dugmiće u tamno ljubičastoj boji. Na nogama, jedne od najudobnijih sandala u koji se kune veliki broj žena iako ih mnogi smatraju najružnijom obućom ikada. 

 

Modni znalci su oduševljeni, a kako se vama dopadaju stajlinzi naše poznate teniserke?

 

Bonus video:

 

Šta doručkuje Ana Ivanović?

 

 

makonda-tracker