ma, to je to!

Romantična i nežna, a tako trendi i upadljiva: Ana Ivanović u letnjem izdanju s kojeg ćete teško odvojiti pogled

0

Cvetni dezeni zaludeli su žene širom sveta, a sandale koje Ana nosi apsolutni su must have godinama 

Letnji autfit Ane Ivanović oduševio Beograđanke
Letnji autfit Ane Ivanović oduševio Beograđanke foto: Instagram / anaivanovic

Naša proslavljena teniserka Ana Ivanović godinama je plenila pažnju zbog svoje savršene igre na teniskom terenu, ali od kada je odlučila da ode u sportsku penziju posvetila sa porodici i nekim drugim pasijama.

 

Poznato je da je Ana veliki borac za prirodu, a u prilog toj činjenici govori i njena linija kozmetike, koja je organskog porekla. I to nije sve.

 

Unazad već nekoliko godina sve oči trenseterki uprte su u Anu i njene odevne kombinacije koje često deli sa pratiocima na društvenim mrežama. Kako uživa da nosi komade u kojima se oseća prijatno i opušteno, ne iznenađuje činjenica da je mnogim ženama postala modna inspiracija.

 

 

Nedavno, teniserka je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sebe u prelepoj maksi cvetnoj haljini na jedno rame. Savršen dezen i još lepši kroj učinili su da Ana zablista, a reči koje su pratile objavu oduševile su dodatno sve.

 

- Spremna za romantičnu večeru. Nešto lepše nisam mogla ni da zamislim. Tako sam zahvalna - pisalo je na fotografiji.

 

Ana Ivanović spremna za romantičnu večeru na plaži
Ana Ivanović spremna za romantičnu večeru na plaži foto: Instagram / anaivanović

 

Uz prelepu letnju haljinu Ana je ponela ravne bele papuče sa dva tanka kaišića koji su istakli lepotu njenih stopala i celoj kombinaciji dale dozu opuštenosti.

 

Na usnama je imala tamno crveni ruž za pomalo vamp izgled, a bele velike sunčane naočare učinile su da izgleda poput prave dive.

 

Savršen spoj haljine i detalja učinili su da teniserka zablista, ali i pokaže da žena istovremeno može da bude zavodljiva, elegantna i opuštena. 

 

Bonus video:

 

Još jedan savršen autfit naše teniserke pogledajte u videu koji sledi 

 

 

makonda-tracker