iskoristite još koji dan

Kako će se ove tople jeseni nositi bele patike? Ana Ivanović pokazala hit kombinaciju - odmah možete da je isprobate

0

Patike su jesenji hit svake godine, a ovako ih možete nositi dok su još topli dani 

Ana Ivanović u belim patikama - novi trend
Ana Ivanović u belim patikama - novi trend foto: Instagram / anaivanovic

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović obožava opuštene odevne kombinacije, iako joj ni one elegantne i prefinjene nisu strane. 

 

Ipak, kao sportistkinja uvek je više volela one u kojima se oseća opušteno i u kojima može da uživa. Jednu takvu ponela je nedavno u Rimu, gde je došla kako bi uživala na Rajder kupu.

 

Ona je na turnir došla sa svojim suprugom Bastijanom Švajnštajgerom, a tu priliku su iskoristili i kako bi se fotografisali na krovu jedne zgrade odakle se pruža prelep pogled na grad.

 

 

Za ovu priliku Ana je ponela street style kombinaciju sačinjenu od crnog kratkog šortsa, crno-bele majice na pruge i savršenih casual patika u beloj boji.

 

I ove godine kao i mnogih ranije jesen je vreme kada tokom leta zabrovljene patike ponovo stupaju na scenu, a Ana je pokazala kako ih možete nositi dok još uvek uživamo u toplijim jesenjim danima. 

 

Kao i uvek, Ana je imala gotovo neprimetni make up koji je samo istakao njenu prirodnu lepotu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Ona je jedna od žena koje se zalažu za prirodan izgled i koje vode računa o zdravom načinu život što se na njihovoj liniji i licu i te kako vidi.

 

Pored nje blistao je njen suprug, a mediji su preneli da je na turniru bio i Anin nekadašnji dečko Marko Stiltan, s kojim je bila u vezi pre nego što je upoznala Bastijana. 

 

I dok je ona sa mužem uživala dok je gledala turnire u golfu, Marko je bio u društvu našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića. 

 

Bonus video:

 

Ana i Bastijan su toliko lep par da pred njima svi drugi padaju u vodu 

 

 

 

makonda-tracker