moderno

Ništa ne morate da kupite, samo izvucite iz ormara: Ana Ivanović u street style kombinaciji za kojom lude Srpkinje

0

Još jedna savršena odevna kombinacija koju ćete odmah moći da iskopirate 

Kombinacija Ane Ivanović koja je oduševila sve
Kombinacija Ane Ivanović koja je oduševila sve foto: Instagram / anaivanovic

Naša poznata teniserka Ana Ivanović često sa svojim pratiocima deli fotografije na osnovu kojih možemo da zavirimo u njen privatni život. Nedavno, ona je na svom Instagramu podelila fotografiju sa majkom Draganom kojoj je čestitala rođendan.

 

Poznato je da je Ana oduvek imala podršku porodice u svemu što radi i da uprkos činjenici da je oformila svoju porodicu i dalje održava bliske odnose sa svojim roditeljima. 

 

Ana je godinama bila veoma uspešna u svom poslu, a nakon što je odlučila da se povuče s teniskog terena posvetila se porodici i odgajanju dece. Od tada ona je postala modna inspiracija mnogim ženama širom sveta.

 

 

Na fotografiji koju je objavila pre nekoliko sati na svom Instagramu Ana je pokazala još jednu odevnu kombinaciju koja je savršena za svaki dan i koju gotovo svaka žena može da iskopira. 

 

Ovog puta Ana je ponela jednostavne duboke teget pantalone i kratku zelenu top majicu koja je otkrila deo njenog, kao izvajanog, stomanka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Uz to ona je odabrala kačket neutralne boje i torbicu od bambusa koja je celoj kombinaciji dala poseban pečat.

 

Uz sve ovo Ana je napravila savršen izbor odabravši viseće minđuše koje su se savršeno uklopile uz torbu i koje su učinile da izgleda istovremeno elegantno, trendi, a tako opušteno. 

 

Ovaj njen autfit može da iskopira svako, jer gotovo svaka žena ima neki od ovih odevnih komada ili nešto tome slično.

 

Kačketi, kratke majice i pantalone sa visokim strukom su najtrendi komadi već nekoliko sezona, pa ne čudi što je ova street style kombinacija jedna od onih za kojima Beograđanke već nekoliko sezona lude. 

 

Bonus video:

 

Još jedno sjajno izdanje Ane Ivanović pogledajte u videu koji sledi:

 

 

makonda-tracker