za milano ne može bolje

Njena tajna – savršeno uklopljene nijanse: Stajling Ane Ivanović za šetnju s porodicom je udoban, a SUPERTRENDI

0

Dašak proleća u oktobar Ana je tokom uživanja sa suprugom i sinovima unela vedrim bojama i ležernom kombinacijom za svaki dan 

Ana i Bastijan Švajnštajger sa sinovima Lukom I Leonom
Ana i Bastijan Švajnštajger sa sinovima Lukom I Leonomfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović i bivši nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger uživaju u putovanjima otkako su otišli u sportsku penziju, a nova destinacija njihove velike i vesele porodice je sever Italije.


Švajnštajgerovi ovih dana borave u Milanu, a njima se pridružila i Anina mama Dragana, pa italijanski paparaci nisu propustili priliku da zabeleže ove prijatne trenutke.


Lepa Srpkinja šetala je sa sinovima Lukom i Leonom, suprugom Bastijanom i majkom, dok je njen treći sin, rođen u maju ove godine, ostao kod kuće, a bivša teniserka pokazala je još jednom vrlo efektno street style izdanje po ukusu svake devojke.

 

1 / 7 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Naša Ana ponela je veoma ležeran spoj sastavljen od udobnih pantalona dužih nogavica, a reč je o modelu dubokog kroja koji skriva stomak i struk od pogleda, što je sjajno rešenje ako ga kombinujete s krop topom. Upravo je to učinila i sportistkinja, koja je odabrala kraću majicu francuskog brenda Celine.

 

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger sa sinovima Lukom i Leonom prošetali su ulicama Milana
Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger sa sinovima Lukom i Leonom prošetali su ulicama Milanafoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jednostavna pamučna majica čija cena iznosi 420 evra proizvodiu se u više boja i ima okrugao zatvoreni okovratnik, a Ana se opredelila za žutu verziju.
Ona se odlično uklopila uz Celine tašnu Luggage Tote, elegantne tašne boje limete od teleće kože košta oko 2.600 evra.

 

Ana Ivanović s porodicom u Milanu u Celine autfitu
Ana Ivanović s porodicom u Milanu u Celine autfitufoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Udoban stajling Ana Ivanović uklopila je s belim patikama s platformom, a svoje prirodno izdanje upotpunila je konjskim repom.

 

BONUS VIDEO

Bastijan Švajnštajger u Beogradskoj areni

 

makonda-tracker