kao iz sna

Kako izgleda haljina koju jedna kraljica nosi OSMI PUT? Leticija od Španije se ponovo vratila svom omiljenom modelu

0

Kraljica modne reciklaže nije želela da eksperimentiše, pa je ponovo odabrala prelepu haljinu u kojoj se, očigledno, najbolje oseća

Nema dileme koja je omiljena haljina kraljice Leticije od ŠPanije
Nema dileme koja je omiljena haljina kraljice Leticije od ŠPanijefoto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedi

Kraljica Leticija od Španije juče je u Madridu prisustvovala konferenciji održanoj povodom Svetskog dana mentalnog zdravlja, kada je održala govor u kom je govorila o ovom važnom društvenom pitanju.


– Ovo je dan u kome se osvrćemo na to kako su izgledala protekla 364 dana, dan u kome nas ljudi koji imaju probleme s mentalnim zdravljem pogledaju u oči i kažu nam kako da poboljšamo društvo, administracije i institucije – istakla je supruga kralja Felipea VI.


Ona je napomenula da je neophodno da ih saslušamo jer je "investiranje u mentalno zdravlje garancija prosperitetnije budućnosti".

 

Leticija od Španije, poznata i kao kraljica modne reciklaže, i ovog puta je odlučila da se okrene nekom proverenom komadu iz svog garderober umesto da ode u kupovinu, a njen izbor bila je – njena omiljena haljina.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/Chema Moya


Kraljica se opredelila za zeleni etno model modne kuće Sandro, koji je prethodno nosila čak sedam puta. U pitanju je haljina pariskog brenda iz kolekcije za sezonu jesen-zima 2018. godine, koja ima efektan A-kroj, duge rukave i lepršavu plisiranu suknju.


Jednostavna kreacija midi dužine izgleda vrlo upečatljivo zahvaljujući svetlozelenim linijama i paisley dezenu, koji se svake jesenje sezone vraća u modu, pa je reč o svakako bezvremenoj haljini. Nije ni čudo što je španska kraljica nosi osmi put!

 

Zelena etno haljina modne kuće Sandro je omiljena kraljici Leticiji
Zelena etno haljina modne kuće Sandro je omiljena kraljici Leticijifoto: Jack Abuin/Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ova haljina trenutno se ne može naći na sajtu brenda Sandro, a na prodajnim sajtovima na kojima je još uvek dostupna košta nešto više od 200 evra.

 

Leticija ju je kombinovala s Carolina Herrera tašnicom i slingback cipelama crne boje, a ponovo se opredelila za gotovo prirodni look, uz minimum šminke, i decentne minđuše kuće Gold & Roses.

 

BONUS VIDEO

Skims haljina o kojoj se priča

 

makonda-tracker