mostra 2023.

Ima 77 godina i stil BEZ MANE: Prisila Prisli na premijeri filma "Prisila" u izdanju zbog kog joj Venecija aplaudira

0

Prvi put nakon što joj je ćerka umrla, Prisila Prisli se pojavila na crvenom tepihu

prisila prisli na premijeri 'svog' filma
prisila prisli na premijeri "svog" filmafoto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakončitave nedelje defilea po crvenom tepihu Mostre, u ponedeljak je usledila premijera filma koji je svojevrsni omaž preminulom kralju rokenrola, Elvisu Prisliju.

 

Ipak, film nije posvećen samo Elvisu, već je nazvan po njegovoj ženi: "Prisila", a bavi se njihovim više nego turbulentnim životima.

 

Baš kao i ElvisPrisila Prisli je bila poznata i slavna, a našla se na VIP listi gostiju koji su među prvima odgledali film. Ona je rado stigla u Veneciju kako bi odgledala film koji je po njoj dobio ime i koji je, maltene, inspirisala.

 

Prisila Prisli je u stilu velike holivudske dive stigla među prvima na Mostru, kao i zvezde filma, Kejli Spejni i Džejkob Elordi, koji tumače Prisilu i Elvisa, bračni par iz druge polovine dvadesetog veka.

 

78-godišnja Prisila Prisli na crveni tepih je stigla po prvi put nakon što je preminula njena ćerka Lisa Mari, u januar ove godine. 

 

prisila prisli birala je crnu kombinaciju za premijeru 'prisile'
prisila prisli birala je crnu kombinaciju za premijeru "prisile"foto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Od nje je Veneciji zastao dah, a nosila je Šanelov komplet od crnog satena, koji se sastojao od bluze s okovratnikom sa cirkonima i karnerima, kao i providnim rukavima, i crnih pantalona. Na nogama je nosila klasične crne cipele, kao i crnu torbu.

 

 

Crna boja verovatno ima simboliku, s obzirom na to da je ona majka koja je izgubila dete pre samo nekoliko meseci.

 

S druge strane, crna boja je primer klasike i stila, a Prisila, koja uskoro ulazi u devetu deceniju života, svakako želi biti primer toga.

 

film 'prisila', posvećen prisli prisli, režirala je sofija kopola i odmah je privukao veliku pažnju
film "prisila", posvećen prisli prisli, režirala je sofija kopola i odmah je privukao veliku pažnjufoto: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Inače, film je režirala Sofija Kopola, ćerka Frensisa Forda Kopolea pored nje, veliku pažnju je privukla Kejli Spejni, koja je odglumila Prisilu.

 

 

Bonus video

Premijera filma Mala sirena

 

 

makonda-tracker