wow efekat

Zna se ko je za nju JEDINA KRALJICA: Megan Markl se obukla kako joj je rekla pevačica i – Kalifornija je zastala na tren

0

Supruga princa Harija ostavila je sjajan utisak najnovijom odevnom kombinacijom, koju je odabrala u skladu s pozivom R'n'B dive

megan markl uvek oduševi stilom
megan markl uvek oduševi stilomfoto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, bili su među poznatim ličnostima koje su viđene na koncertu R'n'B dive Bijonse u Kaliforniji, održanom u okviru njene svetske turneje Renaissance.


Iako je na prvim fotografijama koje su se pojavile u javnosti delovalo kao da se Hari prilično dosađivao, kasnije su isplivali snimci na kojima princ pleše sa suprugom.


Međutim, u slučaju Megan nema dileme – ovo je za nju bio provod života, a vojvotkinja se svojski potrudila da ostavi utisak stilom.

 

Budući da je Bijonse pozvala sve svoje fanove da na njene koncerte dođu odeveni u srebrnu boju, dominantnu u estetici njenog najnovijeg albuma Renaissance, Megan ju je poslušala.

Okružićemo se ljudskom svetlucavom disko kuglom svake noći. Svi, održavajte radost jedni drugih! – poručila je nedavno Bijonse.


Supruga princa Harija odabrala je za ovu priliku jednostavnu belu majicu bez rukava i pencil suknju brenda SPRWMN, čija cena iznosi 405 dolara. U pitanju je svetlucavi model sive boje koji ističe njenu vitku figuru i u skladu je za zahtevom muzičke dive, a suknja je, iako pripijena, vrlo komotna, pa je Megan plesala cele večeri.


Vojvotkinja je uz to ponela belo-srebrne sandale modne kuće Aquazarra, za koje je izdvojila 1.450 dolara.

 

 

BONUS VIDEO

Tehnike za uspeh pevačice Bijonse

 

makonda-tracker