inspiracija za prelazno vreme

Viđena MILIJARDU puta, a opet – privlači SVE POGLEDE: Džej Lo ima najudobniju i proverenu kombinaciju za svaki dan

0

Ako morate da se obučete jednostavno, obratite pažnju na ove sitnice i garantovano ćete ostaviti sjajan utisak

Dženifer Lopez je uvek savršeno odevena, bez obzira na to šeta li ulicom ili crvenim tepihom
Dženifer Lopez je uvek savršeno odevena, bez obzira na to šeta li ulicom ili crvenim tepihomfoto: EPA / NINA PROMMER

 

Stil pevačice i glumice Dženifer Lopez uvek je prepun iznenađenja, jer tokom samo jednog dana latino zvezda se pojavi i u sportskom izdanju, i kao street style kraljica, i kao diva crvenog tepiha.


Džej Lo nikada nije teško da se dotera, a njen garderober obiluje interesantnim, efektnim i smelim komadima koje slavna lepotica besprekorno kombinuje.


I Dženifer ume da odabere stajling kakav nose devojke širom sveta, udoban, lagan, prikladan za obavljanje svakodnevnih obaveza, ali i takve varijante nosi tako da svi pogledi budu upereni u nju. Jer već viđeno ne mora da bude i dosadno, zar ne?

 

Pre nekoliko dana, holivudski paparaci spazili su Džej Lo na Beverli hilsu, gde je provela popodne sa svojom decom Eme i Maksom. Najpre je ova mala i vesela porodica uživala u ručku u restoranu "Porto Vila", a potom su uzeli sladoled za poneti, a mama Dženifer je ukrala pažnju svih prisutnih.

 

Dženifer Lopez u stajlingu za sve prilike
Dženifer Lopez u stajlingu za sve prilikefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za ovu priliku latino diva je ponela spoj klasične bele košulje i farmerki, ali je i uz takav autfit uspela da izgleda u svom stilu – zvezdano. Njen izbor bile su farmerke modne kuće Dolce & Gabbana, model od tamnih teksasa koji je pocepan u prednjem delu, ima dubok struk i "poderan" je na više mesta, a cena ovih pantalona iznosi skoro 1.000 evra.

 

 

Reč je o modelu iz kolekcije za proleće i leto 2022, koji je Džej Lo kombinovala s jednostavnom košuljom od vrlo laganog materijala, pa joj ni dugi rukavi nisu smetali po toplom danu.


To je kombinovala sa špicastim cipelama s visokim štiklama i jednom od najskupljih torbi na svetu – Hermès Birkin Himalayan od krokodilske kože.

 

Dženifer Lopez obožava kombinacuju pocepanih farmerki i košulje
Dženifer Lopez obožava kombinacuju pocepanih farmerki i košuljefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica je sve začinila zaltnim nakitom: duplim alkama i tankim lančićima, a kao i obično nosila je naočare za sunce kako bi se zaštitila od radoznalih pogleda...

 

Džej Lo je poznata po izvanrednom stilu, a u galeriji potražite još neke njene kombinacije.

1 / 7 Foto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

BONUS VIDEO

SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ!

 

 

makonda-tracker