da li vam se dopada?

Jelena Gavrilović u belim komadima, Irina u zavodljivoj haljini, a Olivera... Poznate dame na koncertu YU grupe

0

Niko nije mogao da ostane imun na njihove kombinacije. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

YU grupa, najdugovečniji rokenrol sastav na prostoru bivše Jugoslavije, priredila je na stadionu Tašmajdan pravi veliki muzički događaj, na kome je obelezila važan jubilej - 50 godina postojanja.

 

Na koncertu su se pojavile brojne poznate ličnosti od kojih su neke posebno zapale za oko fotoreporterima. Niko nije mogao, a da ne primeti glumicu Jelenu Gavrilović

 

 

Ona se odlučila za vrlo interesantnu kombinaciju, odnosno ponela je belu haljinu zanimljivog kroja koja je u isto vreme zatvorena, ali i dovoljno kratka da istakne njene savršene noge. Dodala je crnu jaknu, zanimljiv šešir sa braon i belim detaljima, a kompletan autfit je zaokružila belim čizmama. 

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Pored nje, interesantnu kombinaciju nosila je i voditeljka Irina Vukotić koja se odlučila za crne komade, odnosno duboki tamni šorts, majicu i čizme, a sve to upotpunila je malom torbom. Da bi razbila monotoniju, dodala je i zelenu jaknu preko ramena koja joj se savršeno uklapala uz ostale komade. 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Na ovaj koncert došla je i voditeljka i novinarka Olivera Kovačević koju ovog puta možemo da vidimo u dosta drugačijem izdanju nego što smo navikli. Ona se odlučila za tamne pantalone, belu košulju i teksas jaknu. Dodala je i torbicu, ali ono što je posebno zanimljivo jeste to da je ona prošetala u patikama što je mnogima bilo interesantno jer je obično viđamo u visokim potpeticama. 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Kako se vama dopadaju njihovi stajlinzi?

 

 

makonda-tracker