lepo društvance

Za modne udžbenike: Marija Kilibarda stajlingom zapalila Beograd, a samo da vidite SA KIM je došla

0

Voditeljka Marija Kilibarda već godinama važi za damu sa veoma istančanim ukusom za modu, a sada nas je oduševila sa dva vanvremenska detalja, koja je sinoć ponela u veoma zanimljivom društvu. 

Marija Kilibarda je oduvek važila ikonu stila
Marija Kilibarda je oduvek važila ikonu stilafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata voditeljka Marija Kilibarda oduvek je važila sa damu sa stilom, što je dokazala bezbroj puta do sada. Njeni autfiti mnogim dama služe kao ideja šta bi one mogle da obuku u različitim prilikama. 

 

Poznato je i da je Marija srećno zaljubljena, pošto je obelodanila da je u vezi sa Branislavom Vučelićem. Vučelić je sin glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića, predsednika FK Partizan i dugogodišnjeg novinara.

 

Ipak, Marija se juče na jednom događaju u gradu, koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, nije pojavila sa svojim partnerom. Tačnije, barem do sada nisu objavili zajedničku sliku sa ovog događaja.

 

Marija je juče došla u društvu dve prijateljice. Koleginice voditeljke Irine Vukotić i jedne od naših najlepših glumica - Maje Mandžuke, koju ćemo uskoro gledati u nastavku filma Munje.

 

Maju nismo imali prilike da prečesto viđamo u Beogradu poslednjih godina, pošto je više živela u Americi. Ipak, sada je ovde zbog novih projekata, a čini se kao da nije uopšte ostarila od snimanja prvog dela Munja. 

 

Marija, Irina i Maja sinoć dolaze na događaj
Marija, Irina i Maja sinoć dolaze na događajfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kilibarda se za ovu otmenu priliku odlučila, u skladu sa bojama kluba za koji navija, a to je Partizan, za crno belu kombinaciju. Voditeljka je došla u dugačkom vanvremenskom kaputu, koji se dobro kombinuje sa praktično bilo čim.

 

Marija je došla u bojama Partizana
Marija je došla u bojama Partizana foto: Antonio Ahel/ATAImages

Konkretno, Marija ga je juče upotpunila sa crnim sakoom i pantalonima, a neizostavan modni detalj bio je i crni šeširić. 

 

Savo Milošević je unutra sačekao tri prijateljice
Savo Milošević je unutra sačekao tri prijateljice foto: Damir Dervišagić

Kad su ušle unutra ove tri devojke je sačekao njihov prijatelj i bivši fudbaler Savo Milošević. A po ovoj fotografiji, ne sumnjamo da se ovaj kvartet lepo proveo sinoć. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker