njen stil

Idu i uz patike i uz štikle, nose se u svim prilikama: Trendi pantalone Maje Berović koje stoje svim ženama od XS do XXL

0

Oversized pantalone Maje Berović za sve prilike

maja berović vraća se na estradnu scenu
maja berović vraća se na estradnu scenufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Maja Berović nije toliko aktivna u javnosti otkako je postala mama sina Lava, ali sada se vraća na estradnu scenu s novim pesmama, pa je tim povodom organnizovala konferenciju za novinare u jednom poznatom beogradskom hotelu.

 

Maja je početkom godine proslavila Lavu prvi rođendan, a par meseci kasnije, tu je da nam pokaže da nije nemoguće uskladiti majčinstvo s poslovnim obavezama. Gde je Maja, tu je i moda, pa nas je podsetila kako to ona radi kad je stajling za javno pojavljivanje u pitanju. 

 

 

Maja je za ovu priliku birala all black kombinaciju, a crna boja je uvek proverena kada želimo da sakrijemo koji višak kilograma, ali i da istaknemo liniju. Maja je uspela da povrati liniju od pre trudnoće, pa je birala seksepilni crni korset s istaknutim dekolteom, crne sandale, a zvezda stajlinga bile su pantalone!

 

Ovog puta, Maja je izabrala oversized pantalone crne boje s tankim belim prugicama i dubokim strukom. Ovakav model je multipraktičan i moguće ga je nositi na bezbroj načina i u bezbroj prilike. Mogu ga nositi žene svih konfekcijskih brojeva, trendi su, lako uklopive, a lako se kombinuju i za poslovne prilike i za izlaske, večere u restoranu...

 

Kako vam se dopadaju?

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker