Ljubav piše romane

Kao bajka o princu i princezi! Ovo je muž Maje Berović: Bavio se teškim poslom kad su se upoznali, a sada vodi ovu firmu

0

 

Maja Berović već duže vreme je u srećnoj vezi sa svojim suprugom Alenom i kad ih pogledate zajedno - prosto pomislite da je kod njih uvek sve bilo savršeno. Međutim, njihova priča počela je kao bajka o siromašnom princu i princezi. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Oni su se zajedno od kada je Maja imala svega 17 godina, a pre nekog vremena ovaj par se ostvario i u najlepšoj ulozi na svetu, pošto su postali roditelji sinu, kome su dali ime Lav.

Važe za jedan od skladnijih, dugovečnijih i uspešnijih parova na estradi. O Majinim uspesima ne bi trebalo trošiti reči, pošto već dugi niz godia žari i pali po brojnim klubovima. Međutim, o njenom suprugu Alenu se i danas ne zna toliko mnogo. Poznato je da ne voli da bude pod okom javnosti, te da se relativno retko pojavljuje na mestima gde bi mogao da bude uslikan

Maja je svojevremeno otkrila da su se upoznali na njenom nastupu, ali vezu nisu započeli odmah.

- Dolazio je na svaki moj nastup i sve se završavalo na pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe – podsetila se starih dana lepa pevačica.

 

Nije tajna ni da joj je Alen pomogao oko objavljivanja prvog albuma, ali ni da nisu suviše dugo uspeli da se zadrže samo na platonskoj ljubavi.

- Vrlo brzo smo doneli odluku da živimo zajedno, što je bilo teško saopštiti mojoj mami, koja je samohrana majka i kojoj je odvajanje ženskog deteta tako rano bilo bolno. Ipak, nije stala na put mojoj sreći. Alen mi je pomogao finansijski i moralno da objavim prvi album. Sada, nekoliko godina posle toga, ja sam neko ko sam može da ulaže u svoju karijeru – kaže Maja.

 

Oni su svoju vezu nakon 18 godina krunisali dobijanjem sina Lava, oboje su uspešni u svojim poslovima, a venčali su se na magičnoj lokaciji na Rodosu. Maja Alena, koji je osoba koja ne voli da bude pod svetlom reflektora, opisuje kao sjajnog životnog producenta.

 

– On je moja najveća podrška i producent je svega ovoga. Usmereni smo jedno na drugo i zajedno osmišljavamo sve. Moram i da vam priznam jednu stvar. Kad je mom vizuelni identitet u pitanju, Alen je moj najveći kritičar – priznala je Maja.

 

Maja Berović
foto: Instagram Printscreen

Iako sada žive svoju bajku, u početku ipak nije sve bilo tako ružičasto. Trebalo je dosta muka i odricanja da bi su došli do današnjih visina. Kako su prenosili mediji svojevremeno, Alen je tada navodno vozio kamione. To je, opšte je poznato, veoma naporan posao, koji zahteva i dosta putovanja, zbog čega ne možete često da budete u rodnom mestu ni da vižate svoje voljene suviše često. Međutim, i Alen je danas poput maje od toga uspeo da razvije ozbiljan biznis, te njegova firma danas zapošljava više od 80 radnika.

 

 

makonda-tracker