spremna za ameriku

Senzualno, vatreno, BUKTI OD ZAVODLJIVOSTI! Barbi stil Mesijeve supruge pred kojim je Majami zadrhtao

0

Belo-pink odevna kombinacija gospođe Mesi jedan je od utisaka večeri s njegove promocije u novom klubu

Lionel Mesi predstavljen je u Interu izu Majamija, a promociji je prisustvovao i Dejvid Bekam
Lionel Mesi predstavljen je u Interu izu Majamija, a promociji je prisustvovao i Dejvid Bekamfoto: EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Argentinski fudbaler Lionel Mesi, jedan od najboljih svih vremena, zvanično je juče predstavljen u svom novom klubu. Novi igrač Intera iz Majamija pozdravio je oko 20.000 navijača, koji su došli uprkos nevremenu da vide slavnog fudbalera i njegov novi dres sa brojem 10.


Mesijevom predstavljanju prisustvovala je cela njegova porodica, na čelu sa suprugom Antonelom Rokuco. Ona je bila uz sinove Matea, Čira i Tijaga i još jednom sve očarala izgledom.


Gospođa Mesi je očigledno poklekla pred trendom Barbiecore, koji već godinu dana trese planetu, a sada doživljava vrhunac zbog premijere dugo iščekivanog filma "Barbi" Grete Gervig.

 

Ona je za ovu priliku odabrala pink pantalone, model visokog struka koji ističe njenu fitku figuru.

 

Antonela Rokuco, supruga Lionela Mesija, na njegovom predstavljanju u Interu iz Majamija
Antonela Rokuco, supruga Lionela Mesija, na njegovom predstavljanju u Interu iz Majamijafoto: Mike Ehrmann / Getty images / Profimedia

Reč je o već viđenom i nenametljivom komadu koji ipak skreće pažnju efektnom i intenzivnom ciklama bojom, a Antonela je ove šik pantalonice kombinovala s belim topom.

 

Njen izbor bila je romantična majičica na vezivanje i s bretelama, koja je otkrila njen preplanuli ten, a Mesijeva suprug je sve zaokružila jednostavnim alkama i ružičastim karminom.

 

Antonela Rokuco sa sinovima na promociji Lionela Mesija, novog igrača Intera iz majamija
Antonela Rokuco sa sinovima na promociji Lionela Mesija, novog igrača Intera iz majamijafoto: CHANDAN KHANNA / AFP / Profimedia

Antonela se za pink verovatno odlučila i simbolično – roze je boja novog dresa njenog supruga, a dresove s tatinim imenom nosili su i njihovi sinovi.

 

Antonela Rokuco u Majamiju
Antonela Rokuco u Majamijufoto: Mike Ehrmann / Getty images / Profimedia

Podsetimo, Lionel Mesi i Antonela Rokuco poznaju se još od školskih dana, a upoznali su se dok se on družio s njenim bratom, s kojim je, kako je kasnije priznao, provodio mnogo vremena kako bi mogao da viđa Antonelu.

 

Kako su oboje bili stidljivi, veza nije počela odmah, a sportista je u međuvremenu iz rodne Argentine otišao u Barselonu, gde je igrao za niže kategorije. Nakon što je 2007. godine imala smrtni slučaj u porodici, Mesi je došao kući da je uteši, a par je shvatio da više ne mogu jedno bez drugog.

 

Zato je Antonela upisala studije u Barseloni i preselila se kod fudbalera, kome je rekla "da" 2017.

 

Antonela Rokuco i Lionel Mesi na svom venčanju
Antonela Rokuco i Lionel Mesi na svom venčanjufoto: PIKO / The Photo One / Profimedia

Antonela i Lionel zajedno imaju troje dece, a supruga je sportistu pratila gde god da je nastupao, pa je tako nakon Barselone cela porodica prešla u Pariz kada je Mesi potpisao za Pari Sen Žermen.

 

Sledeća avantura – Majami!

 

 

makonda-tracker