elegantno, a za svaki dan

6 meseci od porođaja voditeljka oduševila izgledom: Marija Egelja maksi haljinom u boji proleća oduševila Beograd

0

Ovakvu jednu haljinu svaka žena treba da ima u ormaru 

Marija Egelja prolećna haljina
Marija Egelja prolećna haljina foto: Antonio Ahel/ATA Images

Haljine su mnogim ženama broj jedan kada je letnja garderoba u pitanju. Čini se da ih obožava i poznata voditeljka Marija Egelja, a zašto i ne bi kada su lagane, udobne, ističu liniju i čine da se osećamo ženstveno i privlačno.

 

Ove sezone vesele i vedre boje su apsolutni modni hit, a pastelna ljubičasta definitivno je ona koju morate dodati u svoj garderober. 

 

Iako se porodila pre nešto više od 6 meseci Marija je veoma brzo vratila devojačku kilažu.

 

 

Ona je na jednom prestoničkom događaju blistala ponevši prelepu svetlo-ljubičastu haljinu do poda koja je sečena u struku i ima dekolte taman toliki da istakne grudi. 

 

Marija uživa u roditeljstvu i trudi se da svaki trenutak provede uz svoje dete, ali uprkos tome vodi i bogat društveni život. Kao što se iz priložene fotografije može videti ona izgleda sjajno, a osmeh na licu govori koliko je srećna što je postala mama. 

 

Marije Egelja u prelepoj maksi haljini
Marije Egelja u prelepoj maksi haljini foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 Da podsetimo, svog partnera, Aleksandra Dabića, je dugo krila od očiju javnosti, ali je onda u nekom trenutku odlučila da je vreme da ga ipak upoznamo. 

 

Na Instagramu je objavila fotografiju sa dečkom i istakla koliko je u njega zaljubljena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

 

Marijin dečko je bivši fudbaler, sada je biznismen i živi u Beogradu. Neko vreme je živeo u inostranstvu gde je igrao fudbal, a zove se Aleksandar. Nedavno su usnimljeni na Srbija open-u dok su sa tribina gledali meč Novaka Đokovića — izjavio je nedavno izvor blizak voditeljki za domaće medije.

 

Njihova ljubav sada je postala još jača jer su juče postali roditelji. Ovaj srećni par dobio je sina. On je za prijatelje i porodicu organizovao slavlje na kojem se veselio i naručivao pesme koje su bile posvećene supruzi.

 

 

makonda-tracker