neprevaziđena

Košta 5.400 dolara i nemoguće je zaboraviti je: Ivanka Tramp u haljini s kojom je Kejt Midlton ušla u istoriju mode

0

Kada se supruga princa Vilijama 2021. pojavila u ovoj toaleti, istog trenutka je postala glavna modna vest godine, a sada je ćerka Donalda Trampa ponela svoju verziju

Čuvena zlatna haljina Kejt Midlton
Čuvena zlatna haljina Kejt Midltonfoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Princeza od Velsa Kejt Midlton žena je čiji stil inspiriše, a ona obično neguje poslovni način oblačenja.

 

Međutim, kada prilika zahteva, ona i te kako pokazuje da je spremna da jednog dana postane kraljica supruga i ostavlja bez daha bajkovitim modnim izdanjima.


Bez sumnje njen (izuzev venčanice) najpoznatiji stajling bila je haljina u kojoj se pre dve godine pojavila na premijeri filma "Nije vreme za umiranje". U pitanju je toaleta dizajnerke Dženi Pekam, veličanstven model prekriven stotinama zlatnih šljokica, s plaštom, V-izrezom, koji je pripijen uz njenu vitku figuru i pada do poda.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL


Istog trenutka, svi svetski mediji objavili su fotografije Kejt Midlton u ovoj kreaciji, a mnogi će 2021. pamtiti baš po njoj.

 

Dugo se niko nije usuđivao da ponese ovaj model posle supruge princa Vilijama, a sada se za to osmelila Ivanka Tramp, ćerka nekadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa i njegova bivša savetnica u Beloj kući.


Ivanka je ovu haljinu odabrala za proslavu bar micve njene 13-godišnje ćerke Arabele, a ona se odlučila za tirkiznu varijantu čija cena iznosi 5.400 dolara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

 

Osim boje, u pitanju je identičan model, sve do veličanstvenog plašta koji pada niz leđa, a ova nijansa se odlično uklopila uz Ivankinu plavu kosu.

 

 

makonda-tracker