upečatljivo

Pristaje damama svih građa, nosiće se i za 50 godina: Haljina Nine Badrić je jedini komad koji vam je potreban ovog leta

0

Pevačica u haljini koja svaku damu pretvara u boginju stila.

Nina Badrić je oličenje damskog stila.
Nina Badrić je oličenje damskog stila.foto: Printscreen/Instagram/badrich

Pevačica Nina Badrić jedna je od najtraženijih pevačica u regionu, poznata po baršunastom glasu, ali i uvek elegantnom izgledu.

 

Njen stil bismo mogli da opišemo kao ženstven, šik i prefinjen, a Nina svojim odevnim kombinacijama može da inspiriše mlade žene i devojke da uz jednobojne klasične komade naprave nepogrešive stajlinge.

 

Nina je veoma aktivna na društvenim mrežama,pa nas tako često obraduje nekim novim stajlingom i posluži kao večita motivacija da "manje uvek bude više" i da se držimo jednostavnosti u stilu.

Pevačica se na društvenim mrežama često priseća nekih prošlih vremena i dragih uspomena i trenutaka pod haštagom #daniigodine, pa je tako nedavno podelila sa svojim pratiocima video u kojem nam je posebnu pažnju, osim predivnog sunčanog vremena koje nas mami s obzirom da se ovih dana suočavamo sa čestim kišnim periodima u toku dana, privukla i Ninina odevna kombinacija .

 

Ona je za šetanje Pulom obukla laskavi kroj i model haljine, koji nikada neće izaći iz mode i koji je bio popularan i pre 50, a biće i za 50 godina.

 

U pitanju je haljina na preklop, koja je svojim krojem savršen izbor za dame svih građa, koja će prekriti sve nesavršenosti naših tela i istaći vrline. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Kako je jednom prilikom rekla belgijska modna dizajnerka Diane Fon Furstenberg, ovaj model haljine je "prijateljski odevni predmet, verni saputnik u odlasku na posao ili na dejt".

 

I zaista jeste tako, budući da ovaj model može da se nosi u svim prilikama i uz paitke, štikle ili ravne sandale nalik rimljankama, kao što je to učinila NIna Badrić. 

1 / 5 Foto: Instagram printskrin / ninabadrić

Haljina na preklop koji je obukla popularna pevačica je bila dugih rukava i bila je upečatljiva po printu koji je prožimao ceo kroj, a ovakvi modeli haljina se mogu pronaći u modnim brendovima koje Srpkinje veoma vole. 

 

makonda-tracker