praktična

Ima je bukvalno svaka žena i večno je trendi: Nina Badrić nosi majicu koja je najpopularnija svakog proleća

0

Kada je reč o modnim klasicima u prolećnoj i letnjoj sezoni, ovaj komad je neprevaziđen, a hrvatska muzička zvezda to odlično zna

Hrvatska pevačica Nina Badrić jedna je od najbolje odevenih žena regiona
Hrvatska pevačica Nina Badrić jedna je od najbolje odevenih žena regionafoto: badrich/Instagram/printscreen

Između majica sa šljokicama, puf-rukavima, vezenim detaljima, korsetima itd, definitivno nam ne fali topova proteklih sezona! Ponuda je, najblaže rečeno, ogromna, napravljeno je skoro sve što možemo da zamislimo, a influenserke nam daju sjajne ideje kako da kombinujemo ove gornje delove odeće.


Ipak, tokom proleća nam se uvek vraća daleko svedenija majica od najbrojanih, koja verovatno nikada neće biti ispraćena u modnu istoriju – obični beli top s bretelama!


Ni nov, ni revolucionaran, ovaj trend je ipak omiljen jer se lako uklapa u razne stilove i ide uz sve, a sada je pred njim poklekla i hrvatska pop zvezda Nina Badrić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)


Pevačica je na Instagramu podelila fotografiju za koju je pozirala u jednostavnoj beloj majici sa tankim "špageti" bretelama, a opredelila se za model koji ima nešto elegantniju notu, zahvaljujući materijalu.


Svetske trendseterke su proteklih nedelja opčinjene belim topovima bez rukava, pa su tako ovaj komad ponele "rivalke" Hejli Biber i Selena Gomez, a one su se odlučile za sportski, jedva primetno rebrasti i kropovani model.
 

U galeriji pogledajte neke ideje poznatih devojaka za nošenje atlet majice

 

1 / 6 Foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

 

makonda-tracker