ZA SVAKU ŽENU

Poslušala je Anu Vintur i izgleda 10 godina mlađe: Nina Badrić ponela omiljeni komad svake žene u boji koja PODMLAĐUJE

1

Ženama je teško da zamisle zimu bez dobrog kaputa, a ako je u svetloplavoj boji onda je to pun pogodak   

foto: Instagram / badrich
foto: Instagram / badrich

Lepa pevačica Nina Badrić na estradnu scenu stupila je kao veoma mlada. Godinama je vredim radom gradila karijeru, a sada je jedno od najtraženijih imena na Balkanu.

 

Osim sjajnim pevačkim sposobnostima, Nina je publiku osvojila i vedrim duhom, iskrenošću, a veliki deo ženske populacije je prati zbog istančanog i prefinjenog modnog stila koji neguje godinama.

 

Ona često sa pratiocima na društvenim mrežama deli svoje fotografije, koje pokazuju da je dama, ali i neko ko svojim stajlinzima može da stane na crtu i najbolje obučenim ženama u Evropi. 

 

 

Nedavno nas je lepa pevačica obradovala jednom prelepom fotografijom u kojoj je sva pažnja bila na njenom novom odevnom komadu - moćnom plavom kaputu ispod kojeg, čini se, pevačica nije imala ništa. 

 

Ova prelepa plava boja otvorila je njeno lice i učinila je da izgleda bar deset godina mlađe nego u bilo kojoj drugoj boji ili odevnoj kombinaciji.

 

Čini se da Nina pomno prati modne trendove, ali i da sluša savete svetski poznatih stilista i dama koje dobro znaju kako da svet očaraju modnim detaljima. Jedna od njih je i čuvena urednica magazina "Vog" Ana Vintur.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Uprkos tome što gazi osmu deceniju života Ana je u svakom trenutku besprekorno stilizovana, a ono što šalje posebnu poruku su njeni kaputi. Svaki za sebe je pravi “stejtment” komad, a pritom je do perfekcije uklopljen sa ostatkom njenog autfita.

 

Ovo su neki od postulata čuvene urednice, a čini se da ih Nina Badrić dobro zna:

 

Kada niste sigurni - izaberite klasiku

 

Uvek je bolja opcija investirati u komade koji su večna klasika i koji nikad neće izaći iz mode nego trošiti gomilu novca na trendove koji će za neki mesec već biti aut.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Wintour (@wintourworld)

 

Kaput koji nosi Nina definitivno je nešto što se nosilo i pre 20 i 30 godina, a sigurno će i u narednim decenijama ostati apsolutni modni hit. 

 

Bez logotipa i natpisa na odeći

 

Žena koju krasi dobar stil sebi nikad neće dozvoliti da nosi garderobu na kojoj je istaknut natpis nekog brenda. Takođe, Ana Vintur preporučuje nošenje šarenih odevnih komada i onih koji su veselih boja poput plave, bele, roze, žute.

 

I Nina ovaj postulat poštuje, njen kaput je izrazito plave boje, boje neba, bez ikakvih natpisa i upadljivih detalja.

 

 

 

Neka vaša odeću laska vašoj figuri

 

Vodite računa o otme šta ističe odeća koju birate. Važno je da je prilagodite svom telu i da ona istakne vaše atribute, a ne vaše nedostatke.

 

Ovaj kaput ravnog kroja nije istakao Nininu figuru, ali je ona uspela da golišavim nogama privuče pažnju i učinila je da se na prvi mah probudi pažnja i mašta, jer se ispod kaputa nije videlo ništa osim male crne majice na bratele. 

 

makonda-tracker