ima stila

Kao holivudska zvezda: Aleksandra Prijović nosila skupocenu Šanel torbicu, ali su svi gledali samo u njenu BUNDU

0

Aleksandra Prijović već duže vreme važi za jednu od dama sa najviše stila na domaćoj javnoj sceni.


 

Alkesandra je nedavno bila na odmoru u Majamiju
Alkesandra je nedavno bila na odmoru u Majamijufoto: Antonio Ahel ATA images

Aleksandra Prijović je već duže vreme uživa u ljubavi sa Filipom Živojinovićem, sinom supruga Lepe Brene, Bobom Živojinovićem. Kao kruna njihove ljubavi rodio se i sin Aleksandar, sa kojim su baš nedavno Prija i Filip bili na odmoru u Sjedinjenim Američkim Državama.

 

Oni su otputovali u Majami gde su proveli nekoliko dana u jednom luksuznom hotelu, za šta su, kako se pisalo, dali prilično veliku svotu novca.

 

Na put sa njima je otišla i Aleksandrina majka, koja je čuvala malog Aleksandra, kako bi Filip i Prijovićka imali više vremena da obiđu grad.

 

Kako smo mogli videti na Aleksandrinom Instagramu, Filip i ona su, između ostalog svrtaili i do Diznijevog parka u Majamiju. Čim su se vratili, kamere i fotoaparati su ih sačekali već na aerodromu.

 

Prija na aerodromu
Prija na aerodromufoto: Antonio Ahel ATA images

I imali su šta da snime. Prija je u totalno glamuroznom duhu sletela na Beogradski aerodrom. U ruci je nosila crnu Šanel torbicu, bez ikakve dileme jedan od omiljenih ženskih aksesoara u svetu poslednjih godina.

 

U ruci je imala Šanel torbicu
U ruci je imala Šanel torbicu foto: Antonio Ahel ATA images

Njihov izgled to u potpunosti opravdava, ali ovakve torbe uopšte ne koštaju malo. Modeli uglavnom koštaju više hiljada evra. 

 

I čizme koje dosta podsećaju na model Bottega Veneta
I čizme koje dosta podsećaju na model Bottega Venetafoto: Antonio Ahel ATA images

Njene čizme dosta podsećaju na one brenda Bottega Veneta, a čija cena se kreće oko 1.000 evra. No, uprkos više nego glamuroznim čizmama i torbici, svima je u oko više upala bunda koju je Aleksandra nosila.

 

Savršeno je uklopila sa preostalim autfitom, koji je bio u potpuno crnoj boji, a sve to je "začinila" i naočarima za sunce. Nema šta, autfit za čistu desetku.

 

 

makonda-tracker