voleli su se pre mnogo godina

"Bili smo usmereni jedno na drugo": Maja Mandžuka prvi put o ljubavi sa Filipom Živojinovićem

0

Glumica je prvi put javno pričala o odnosu sa Filipom Živojinovićem, mužem pevačice Aleksandre Prijović i sinom tenisera Slobodana Bobe Živojinovića.  

Maja do sada nije pričala o odnosu sa Filipom
Maja do sada nije pričala o odnosu sa Filipom foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Maja Mandžuka pričala je svom novom filmu ''Munje: Opet'!', životu u Americi, kao i ljubavi sa Filipom Živojinovićem, sadašnjim mužem pevačice Aleksandre Prijović. 

 

Kako je rekla, jako neobično joj zvuči što je od prvog dela filma "Munje" prošlo skoro četvrt veka.  

 

- Meni kao da je bilo pre 23 meseca, a ne pre 23 godine. Neke ljude zaista nisam videla 23 godine. Milicu Vujović sam videla pre 5 godina. Nekih mesec dana sam razmišljala o tome. Gde god da sam otišla svi su se pitali šta će biti s Katom. Svi su želeli da vide Katu posle toliko godina. Skeptična sam bila. ''Munje'' jesu kultni film, velika je odgovornost. Htela sam da stavim tačku i da zaokružim taj lik - rekla je Maja 

 

Maji je jako drago što je film posvećen Nebojši Glogovcu
Maji je jako drago što je film posvećen Nebojši Glogovcu foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Posebno joj je, kaže, drago što je film posvećen preminulom Nebojši Glogovcu.

 

- Lepo je da je to film posvećen Glogovcu, mnogo je falio, a falio je i Zoran Cvijanović jako. 20 i kusur godina Kata se nije fizički puno promenila. Sazrela je. Publika će moći da vidi gde je Kata sad i s kim je u vezi. Ovo je treći film koji snimam s Nikolom Đuričkom. Prva premijera je bila tako originalna. Ova premijera je isto bila svečana. Bilo je drugačije. drugačije od drugih premijera i publika je baš lepo prihvatila film - kaže je Mandžuka.

 

Lepa glumica je po prvi put javno prilača i o svojoj bivšoj ljubavi - Filipu Živojinoviću.

 

Filip je sada u braku sa Aleksandrom Prijović
Filip je sada u braku sa Aleksandrom Prijović foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ja se uvek trudim da se pojavim u medijima kad imam povoda, ali ovako ne. Od 16. godine imala sam korektan odnos s novinarima i uvek sam se trudila da izađem u susret. Nisam nikad demantovala, nisam se oglašavala. Imala sam neke neprijatne situacije, ali to sam zaboravila. Nisam nikad otvoreno govorila o vezi s Filipom i trudim se da tako ostane. Sve zanima da li imam dečka, mogu samo da kažem da sam srećna i ispunjena. Stvarno mu želim sve najbolje i super je dečko, bili smo usmereni jedno na drugo u Americi - rekla je Maja za emisiju Vikend premijera. 

 

U Americi ljudi nemaju mnogo slobodnog vremena, ali ona kaže da stizala da da često isprati mečeve Novaka Đokovića. 

 

- Tamo se jako puno radi, imaš vikend, igraš odbojku, malo malibu i živi se za vikend. Bila sam ispunjena. Ja privatno volim i pratim sport, pratila sam Novaka i uvek bila najglasnija na stadionu - kaže je Mandžuka. 

 

 

makonda-tracker