danas nam je divan dan

Čarobni svet malog Aleksandra: Aleksandra Prijović proslavila rođendan sina, a jedan gost je izazvao pravu EUFORIJU

0

Pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović napravili su divnu proslavu rođendana za svog sina Aleksandra.

Aleksandra Prijović godinama je u skladnom braku sa Filipom Živojinovićem
Aleksandra Prijović godinama je u skladnom braku sa Filipom Živojinovićemfoto: M.M./ATAImages

Poznata pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović već duže vreme važe za jedan od naskladnijih parova na našoj javnoj sceni. I zaista, oni izgledaju kao da su se upoznali i zaljubili juče, a ne pre oko osam godina.

 

Kao kruna njihove ljubavi, pre četiri godine, na svet je došao i njihov sin - mali Aleksandar. On uživa u ljubavi koju mu roditelji pružaju svakog dana, ali tako je bilo pogotovo juče. 

 

Tada je mali Aleksandar proslavio svoj četvrti rođendan, a mama i tata su mu napravili lepu žurku u jednoj beogradskoj igraonici. 

 

Aleksandra je prva došla na mesto gde je bila zakazana žurka, kako bi provelila da li je sve namešteno kako treba za njenog sina. 

 

Aleksandra je čekalo dosta igračaka
Aleksandra je čekalo dosta igračaka foto: Marina Tadić Instagram

Aleksandra je čekao i veliki broj igračaka, kao i veliki broj četiri u plavoj boji koji je simbolizovao da proslavlja četvrti rođendan. 

 

Na rođendan su došle i neke Aleksandrine prijateljice, poput pevačice Marine Tadić, koji je na svom Instagramu objavila par detalja sa proslave. (VIŠE FOTOGRAFIJA SA PROSLAVE ROĐENDANA POGLEDAJTE U GALERIJI)

 

1 / 7 Foto: Marina Tadić Instagram

 

Tu je bilo dosta Aleksandrovih vršnjaka, a specijalno iznenađenje je po svemu sudeći bio jedan superjunak! U pitanju je, ni manje ni više nego Spajdermen.

 

Spajdermen je mnogo obradovao malog Aleksandra
Spajdermen je mnogo obradovao malog Aleksandrafoto: Marina Tadić Instagram

Spajdermen je držao u naručju malog Aleksandra, koji je i sam imao spajdermenske šare na licu. Sudeći po njegovom osmehu, ovaj čovek-pauk je baš oduševio Filipovog i Aleksandrinog sina. 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

makonda-tracker